Tiistain treeneistä lähdettiin kotiin huippuhienoilla fiiliksillä. Hieman taas omaan tyyliini jännitin Annea, mutta täysin turhaan (kuten yleensä). Rataharkka näytti tältä:

asavioja_131015.jpg

Anne antoi heti alkuun hyvät vinkit ja kokeiltiin muutamaa vaihtoehtoa. Parhaiten meillä Elsan kanssa toimi persjättö 1-2 väliin ja siihen perään 3-hypyn kierto oikealta. Elsa sai kehuja näppärästä kääntymisestään. 5-hypyllä valssi, jolloin linja kepeille oli hyvä. Tehtiin kepit ensin pari kertaa omanaan ja sitten hypyn takaa, targettipalkalla. Elsa oli liekeissä, hyvä tirppa! Tässä vaiheessa on jälleen sopiva paikka kiittää mun keppi-gurua Minttua sekä viimeistely-opea Anjaa, ilman teitä ei oltais tässä. Kiitos!

Sitten jatkettiin rataa. Maltoin hienosti odottaa Elsaa kepeiltä. Anne antoi näppärän vinkin ennen 8-putkea: pieni läpsy omaan reiteen, jolloin Elsa suuntasi hienosti oikeaan päähän. 9-10 putkissa ei mitään ongelmia. 11-takaakiertoa/pakkovalssia fiilailtiin ja taskuun jäi taas uusi, hyvä vinkki: pakkovalssi käännetään siinä vaiheessa, kun näen takanani sekä koiran että hypyn siivekkeen. Vähän se vielä meillä vaatii treeniä, mutta meikän ohjaamaksi sujui jo yllättävän kivasti.

Putken 13 jälkeen Elsa stiplasi ekalla kerralla keppien sisäänmenon. Korjasi hienosti kakkosyrittämällä. 15-16 -väliin hiottiin ensin persjättöä, mutta loppupeleissä parhaiten toimi vastakädellä ohjattu takaakierto, jolloin olin itse valmiiksi ohjaamalla oikealla kädellä ja Elsa pääsi paremmin hyppäämään 16-hypyn. 17-hypylle niisto ja siitä loppusuora.

Lopuksi tehtiin vielä rallattelurata, josta jäi hyvät fiilikset. Kaikin puolin mahtitreenit, olen erittäin tyytyväinen. Kävi myös ilmi, että Anne tuomaroi meidän ekat kisat lauantaina. Jännitys taas vaan kasvaa...

Oman ryhmän kanssa tehtiin umpiputkitreeniä sekä keppejä, rengasta ja kontakteja. Ryhmään tuli mukaan uusi koirakko, joka vaikutti varsin pätevältä. Kiva ryhmä kaikenkaikkiaan ja tästä on mukava heidän kanssaan jatkaa.

Elsan kisakunto viimeistellään perjantaisella uinnilla. Peukut ja tassut pystyyn sitten lauantaina!