Sunnuntain hallikauden epävirallinen korkkaus oli huikea suksee. Ainakin mun ja Elsan osalta. Rata oli mukaelma yhdestä 1-luokan agiradasta.

Aloitettiin ensin pelkillä kepeillä, jotta saatiin tuntuma uuteen alustaan ja tilanteeseen, targetti sijoitettiin keppien loppuun. Ekalla yrittämällä tirppa veti törkeesti ohi keppien suoraan targetille. Totesi sen tyhjäksi ja palasi alkuun. Tokalla yrittämällä tuli ulos tokavikasta välistä, taas tyhjälle targetille. Siirrettiin targettia hieman etuviistoon ja avot, Elsa pujotteli hienolla draivilla loppuun asti. Sitten otettiin hypyn takaa muutama kerta - ja bingo. Tämän jälkeen vuorossa oli koko rata.

Oli kyllä supermahtava fiilis, kun Elsa teki radan alun näpsäkästi sekä hienoja sisäänmenoja kepeille. Pujotteli aina loppuun asti, palkattiin targetille ja sitten jatkettiin rata loppuun. Hienot A:n kontaktit, puomilla tuppaa hiipimään alastulon. Upeat keinut joka kerta. Mä oon niin ylppis tirpasta. Parasta on sen motivaatio ja into sekä halu oppia. Me ollaan jo vähän niinku tiimi :)

Eilen kävin nopsasti kertailemassa keppejä Anjan luona. Sujui hyvin, yksi stiplu tuli lopussa, kun mentiin pientä radanpätkää ja kepeille mentiin puomilta. Korjasi hienosti ja tehtiin vielä toiseltakin puolelta. Hyvä E.

Tänään alkaa hallikausi virallisesti. Mun ryhmässä on neljä koirakkoa ja tarkoitus on treenailla ryhmän kanssa mukaelmaa kouluttajamme Maiju Korhosen tulevasta treeniradasta:

rata_061015.jpg

Mennään kunkin tason mukaan. Kahta koirakoista en ole tavannut lainkaan, kolmas on tuttu syyskauden ryhmästäni. Neljäs koirakko on tuttu muualta kuin agilityn saralta, sillä kyseessä on entinen naapurini ja duracell-cockerinsa. Vauhtia ainakin piisaa, se on varma.

Heti oman ryhmän perään meillä on kouluttajien treenit ja siellä siis Elsan kanssa liidellään. Olen aivan intopuikeena, kun päästään leppoisan syyskuun jälkeen tositoimiin. Lauantaina käydään omatoimina treenailemassa hallissa ja Nepparikin pääsee taas kunnolla tanssitreenien pyörteisiin.

Eilen oltiin lenkkeilemässä Lemmenlaakson ihanissa syysmaisemissa. Mahtista.

IMG_0785.jpg