Viikonloppu sujahti taas, kuinkas muuten kuin koiraharrastusten parissa. Perjantaina käytiin hallilla vetäsemässä Nepparin ja Elsan kanssa kenraalit koiratanssin ja agilityn saralla. Iloinen yllätys kohtasi meitä, sillä Anja olikin treenailemassa ennen meidän vuoroa ja ystävällisesti jäi meitä koutsailemaan.

Tehtiin Elsan kanssa keppi- ja kontaktitreeniä. Kepeille saapuminen vauhtiputkesta. Pari kertaa vilkuili mua putkesta tullessaan, mutta saatiin useampi onnistuminen. Lisäksi testattiin takaaleikkausta keppien jälkeiselle hypylle, toimi hienosti. A oli hyvä ja hypyn jälkeen spurttasi kepeille nätisti. Jäi huippufiilis sunnuntaisia kisoja ajatellen.

Neppari pääsi ensin kertailemaan valkovuokkoa, jossa Anja toimi apupalkkaajana. Nellin "ongelma" tässä liikkeessä on, että koiruus kääntyy niin pirun nopeasti, että vaarana on täyspyörähdys, vaikka puolikasta siis haetaan. Sitten otettiin Jump-kenraali ilman musaa. Saatiin ihan yleisöäkin, kun rally-tokotoimikuntalaiset pitivät kokoustaan ja samalla seurasivat meidän tanssailuja. Kenraali meni aikas penkin alle, vaikka Neppis tuttuun tyyliin kyllä puuhasteli koko ajan jotain eikä pysähtynyt.

Treenien päätteeksi käytiin kimppalenkillä Anjan, koiruuksien ja otsalamppujen kera. Ihan mahtikiva perjantai siis :)

Lauantaina startattiin Nellin kanssa kohti Janakkalaa. Oltiin turhankin ajoissa paikalla ja ehdittiin tehdä pitkä metsälenkki heti kärkeen. Sitten seurailin HTM-suorituksia. Freestylessä olikin käänteinen järjestys ja me ALO-luokkalaiset oltiin viimeisenä vuorossa.

Esityksemme alkoi hyvin ja meni puoliväliin asti ihan nappiin. Sitten Neppikseltä alkoi päästä haukkuja ja kerran kävi kurkkaamassa kehän laidalla muiden puuhia. Saatiin kuitenkin koreografiasta kiinni. Parit lisähypyt Nelli esitti ja pisti lopun aika läskiksi. Mutta hauskaa meillä oli, kuten myös yleisöllä :D Pisteitä saatiin 159 ja sijoituttiin kolmansiksi. Tässä muutama kuva esityksestä (kiitos Kati kuvista!).

12207391_10153677587410349_220231711_o.j

12218094_10153677586950349_673206167_o.j

12210822_10153677587475349_489768596_o.j

12214086_10153677587105349_1083602349_o.

Tämä oli meidän viimeinen kerta Jump-koreografialla. Nyt siirrytään ysäri-hiphopiin, mutta jatketaan ALO-luokassa. En halua nousta AVO-luokkaan ennen kuin meillä on ne kolme KUMAa kasassa. Uusi musa on jo valmiina ja koreografiakin puoliksi suunniteltu liikkeiden osalta. Tanssit siis jatkuvat uudella innolla!

Sunnuntaina oltiin Elsan kanssa agilitykisoissa. Meillä oli kolme starttia, kaksi agirataa ja yksi hyppäri. Tuomarina oli Sari Mikkilä, joka oli suunnitellut tosi kivat radat.

Ekalla radalla ok menoa ja yksi täpärä pelastus keppien jälkeen, kun Elsa oli menossa väärälle esteelle. Kuuliaisesti stoppasi juuri putken suulla ja kääntyi oikeaan suuntaan. Tällä radalla tirppa teki elämänsä ekat lentokeinut, mistä johtuen meikän pasmat sekosi ja pudotettiin myös yksi rima keinun jälkeen. Tuloksena 10, aika oli kuitenkin kivasti alle ihanneajan kaikesta sählingistä huolimatta.

Tässä video A-radasta

Tokalla radalla meno oli jo parempaa, muistin vapauttaa myös kontakteilta. Lopussa kepeillä pientä häröilyä ja keppien jälkeen Elsa aiheutti pienet vibat, kun kirmasti kohti väärää hyppyä. Taas täpärä pelastus ja sain Elsan käännettyä loppusuoralle. Tuloksena -9,49 ja luva sekä ykköspalli.

Tässä video B-radasta

Kolmas rata oli hyppyrata. Vaikutti aika suoraviivaiselta ja vauhdikkaalta. Tämä rata oli meidän paras veto, vaikkakin E varasti alussa ja saatiin tulokseksi hylly, joka tuli tokavikalla esteellä. Mulla ei käynyt rataantutustumisessa mielessäkään, että tirppa voisi hakeutua väärään päähän putkea ja se tuli ihan yllärinä. Pienestä tää on kiinni, jos olisin vähän hartialinjaa korjannut, olisi tuokin saatu nappiin. Mutta meno oli hienoa, olen supertyytyväinen.

Tässä video C-radasta

Kiitos Hoolle, Caritalle ja Marille kannustuksesta! Ja Marille kuvaamisesta. Ihanaa, kun on ihan parhaat treenikaverit, jotka neuvoo ja tukee. Tänx!

Kaiken kaikkiaan hieno viikonloppu. Nyt kohti uutta viikkoa, johon kuuluu koirien fyssaria, agilitya, uintia ja omatoimitreeniä. Sunnuntaina käydään Elsan kanssa vielä kisaamassa pari starttia ja sitten jäädään kisatauolle ja jatketaan ensi vuoden puolella. Reipasta viikkoa itse kullekin.