Perjantaina käytiin omatoimitreenailemassa hallilla. Elsan kanssa kertailtiin kevyesti keppejä, tirppa teki hienoa työtä. Otettiin myös puomitreeniä targetilla ja sehän pisti Elsan töppösiin vipinää: koiruus veti puomin vauhdilla ja pysähtyi kuin seinään kontaktille. Ei tietoakaan hiipimisestä. Huippua!

Nepparin kanssa käytiin läpi uuden koreografian suunnitelmaa. Voi olla, että esityksen parissa kohdassa tulee kiire, mutta annetaan koutsin sitten päättää loppuviimeksi, miten edetään. Neppis teki innolla hommia ja kiihtyi taas kuin vanha foordi. Sain puheella rauhoitettua pahimmat mölyämiset ja kivasti edettiin. Ohjelman alku vaatii vielä toistoja sekä vinkkejä vierailevalta koutsiltamme. Perusseuraamiset ja pyörähtelyt sujuu ok. Käden ympäri pyöriminen aiheuttaa hieman adrenaliinin nousua, yli-ali vaatii taasen lisää toistoja. Peruspujottelu ja käsien välistä pujottelu menee kivasti, kunhan muistan rauhoitella Nelliä. Tassunanto jalkaan sujui myös ok. Punnerrusliikkeeseen kysytään myös konsultaatiota koutsilta. Hyvällä mallilla siis ollaan uuden ohjelman kanssa, jeejee!

Lauantaina oli Neppiksen päivä. Rähjä-Reetta täytti 6 vuotta. Pusut vaan mun murulle <3

neppis.jpg

Jätin Nepparin, Elsan ja Hoon juhlimaan keskenään ja pyyhälsin Tampereelle Cairnterrierikerhon hallituksen kokoukseen, jonka perään oli kerhon syyskokous. Kokouksessa mm. valittiin hallitukseen kuusi jäsentä erovuoroisten tilalle. Ilokseni sain kunnian jatkaa hallituksessa seuraavan 2-vuotiskauden. Kiitos!

Sunnuntaina aamutuimaan lähdettiin Elsan kanssa kisaamaan agilityssa. Meillä oli kaksi starttia, agirata ja hyppyrata. Mini-ykkösissä oli iloksemme mukana myös Kaarina ja Vauhti-cairn sekä Tiia ja Kitri-cairn. Hienosti oli cairnit edustettuina!

Eka rata oli siis agirata, joka oli mielestäni varsin kiva ja menevä, poislukien keppikulma. Se vähän arvelutti rataantutustumisessa. Itse radalla se näkyi mun ehkä turhankin liioittelevalla varmistelulla, mikä hieman hidasti Elsan menoa pujottelussa. Muutoin tirppa tykitti nätisti ja teki ihan mahtavan hienot kontaktit (sekä puomi että A), muistin jopa vapautuskäskyn. Vaikka itse taas steppailin ylimääräistä, piti Elsa pään kylmänä ja paineli ratavirheittä maaliin reilut seitsemän sekuntia alle ihanneajan.

Saatiin siis kolmas nollatulos ykkösistä ja serti kakkosluokkaan! Bonuksena ykköspalli - ihan huikeeta!
(Ei jääty odottelemaan kakkosluokan C- eli hyppyrataa, saatiin lahjakortti tilalle. Videota ei valitettavasti ole meidän menosta.)

elsa.jpg

tulokset.jpg

Seuraavaksi keskitytään treenaamiseen ja katsellaan kakkosluokan kisoja ensi vuoden puolella. En voi kyllin kiittää kaikesta privakoutsiamme Minttua sekä keppiviimeistelyn osalta Anjaa, ootte parhaita!

Tällä viikolla kalenteri näyttää tiistain osalta agilitya ja viikonloppuna suunnataan Jyväskylään. Siellä luvassa on näyttelyturismia sekä koiratanssin SM-kisat - koutsit voittoon!