Tulevaa viikonloppua vietetään Messukeskuksessa. Tarkoitus on ehtiä moikkaamaan tuttuja näyttelykehien laidoille sekä tietty katsoa koiratanssin PM-kisat alusta loppuun. Lauantaina on joukkuekisa ja sunnuntaina yksilökisa. Kannustustarvikkeita on hamstrattu.

Maanantaina polskittiin tutulla kokoonpanolla. Tiistaina kävin vetämässä vikat agitreenit ihanalle ryhmälleni. Super-Artsu jatkaa heidän kanssaan tästä eteenpäin. Oma koutsimme Maiju oli paikalla, kun lähtöä tein ja kävin hänelle kertomassa meidän tilanteen. Pienet itkut tirautettiin ja tilannetta manattiin. Kiittelin kovasti hänen mahtavasta koulutustyylistään. Toivottavasti vielä joskus törmäämme. Kiitos Maiju ja ennenkaikkea kiitos maailman parhaille treenikavereille - laav juu!

Keskiviikkona treenailtiin temppuja kotosalla. Neppis oli liekeissä. Luopumisharjoituksia tehtiin pari toistoa ja sitten Nepa hokasi, mistä on kyse. Rauhoittuminen tassunantoon oli huikeaa. Tulevan koreografian alkuliike on nyt varmempi, kiitos Nadjan vinkkien. Ja selän päälle tulo ja siellä pysyminen hyvällä mallilla. Way to go Neppari!

Elsa pääsi myös temppuilemaan. Luopumistreenissä tarvittiin ehkä neljä toistoa, jonka jälkeen tirppa malttoi hienosti mielensä. Kerrattiin istu-maahan-istu-maahan -settiä, joka sujui kivasti, mitä nyt muutaman tuumaustauon pikkukoira piti. Pyörähdykset on Elsan juttu, ne meni sukkana. Tirppis joraa!

Eilen käytiin nauhoittamassa "kauhuelokuvaa" äipän luona. Tai tarkemmin sanoen äipän rappukäytävässä. Tää on kyllä niin ihme juttu, että mistä se Nelli on moisen rähinöinnin rappukäytävissä keksinytkin... Joka tapauksessa, saatiin homma purkkiin ja video lähti kouluttajallemme Sallille "analysoitavaksi". Kuullaan mietteet sitten ekalla koulutuskäynnillä 13. joulukuuta.

Tänään tirppa pääsee parturiin. Superkiva, sillä erityisesti tassu- ja vatsakarvat kaipaavat siistimistä näillä keleillä. Sunnuntaina alkaa sitten se "jääkausi", jolla pohjustetaan käytöskoulutusta. Pidän sen sujumisesta päiväkirjaa täällä blogissa. Jänskättää.