Torstain tanssisulkeiset kotona sujuivat Neppikseltä hyvin ja pidettiin treeni lyhyenä. Tirpan kanssa meni osittain sähläämiseksi, tosin saatiin muutama rauhoittuminen ja onnistunut juttukin aikaiseksi.

Perjantaina tehtiin Nose Work -harjoituksia. Nelli pääsi ekana nuuskimaan. Aluksi yksi sessio yhdellä purkilla, sujui hyvin, eikä tarjonnut tassua lainkaan. Sitten toka sessio kahdella purkilla, toisessa haju koko samalla paikalla. Neppis nuuhkutteli hyvin. Jätin treenit siihen. Tänään on tarkoitus ottaa uusiksi ja päästä kahteen purkkiin ja paikkojen vaihtoon.

Elsan kanssa fokusointi oli rauhoittumisessa ja keskittymisessä sekä omassa oivaltamisessa. Jätin Elsan istumaan ja menin kauemmas purkkien kanssa. Yhden kerran karkasi, otin purkit pois ja aloitin alusta. Sitten malttoikin hienosti odottaa lupaa. Eka sessio mentiin kahdella purkilla, staattinen paikka. Toka sessio kahdella purkilla vaihtoineen. Ja vika sessio kolmella purkilla vaihtoineen. En auttanut vaan annoin tirpan miettiä. Haki kyllä aina oikean purkin haisteltuaan satunnaisesti muitakin eli ehkä jotain edistystä on tapahtunut. Illalla nähdään, kun mennään kolmen purkin treenillä.

Lauantaina oltiin koiratanssin mekassa eli Dream-Team Areenalla epävirallisissa koiratanssikisoissa. Elsa osallistui freestyle-mölleihin ja Neppari freestyle ALO/AVO/VOI -luokkaan.

Elsa oli vuorossa mölliluokan vikana. Malttoi hienosti olla alun paikallaan ja odottaa maahan-käskyä musiikin alkaessa. Hypyt veneen yli sujuivat voimakkaalla käsiohjauksella mallikkaasti, pujottelut myös. Sitten alkoi sähläys, johon olen itse syyllinen, sillä unohdin airon ja jouduin peruuttelemaan hakeakseni sen. Saatiin käsiohjauksella hypyt aikaiseksi sekä pidennetty pujottelu ja pyörähdykset. Olin pahasti myöhässä ja lopppu meni aika lailla improvisoiden. Mutta hienosti tirppa veti olemattomaan treenimäärään nähden. Tuloksena FS-möllien neljäs sija. Alla arvostelu.

Tässä video Elsan tanssista

IMG_0978.jpg

Neppis osoitti olevansa tanssija vailla vertaa. Se ei mamman jännityksestä hötkyile. Vaikka pientä kurkkimista yleisön suuntaan esiintyikin, teki Neppis hienoa työtä. Uudet liikkeet meni nappiin ja muutoinkin vire oli aika kohdillaan. Vain yksi haukku pääsi. Neppari pokkasi FS-luokan voiton ja sai todella kivan arvostelun (alla). Rinta rottingilla kohti ensi viikonlopun virallisia kisoja.

Tässä video Nellin esityksestä

IMG_0979.jpg

Kiitos järjestäjille sekä mukavalle kisaporukalle! Sekä tietty Maijulle, joka innostui lajista ja oli ekaa kertaa Sallin kanssa estradilla Lumiukko ja lumikoira -esityksellä. Pari oli hienosti FS-möllien kolmosia. Onnea! (alla rasvalantiot poseeraa)

IMG_0973.jpg

Tänään oltiin aamutuimaan ohitustreeneissä. Vastapelureina basset ja apinapinseri. Neppis teki jäätävää työtä eikä mokaillut taaskaan. Huomenna uusi yritys, josko sillä edes kerran hermo pettäis.

Ensi viikolla luvassa jälleen polskuttelua, Nose Workia, Nellin kenraaliharkat ja sitten ne kisat. Reippaalla asenteella mennään!