Sunnuntaina päästiin heti tositoimiin loman jäljiltä. Oltiin treenailemassa omin päin Maijun ja Sallin kanssa. Vierailevana tähtenä oli Maijun ystävä Tarja, jolla oli mitä mainioimpia huomioita harkkoihin liittyen.

Tehtiin lyhyitä pätkiä kaikkien karvakorvien kanssa keskittyen kehään menoon ja innostamiseen. Neppiksen seuraamiset eivät olleet kovinkaan hyvällä tolalla ja kentän laidalla istuvaa Tarjaa piti mulkoilla joka välissä. Vedettiin kuitenkin HTM-koreografia läpi, jotta saatiin videomateriaalia koutsille. Pikku-E pääsi myös touhuamaan ja aika touhotukseksi menikin. Mutta en välittänyt siitä, pääasia, että tirppa pääsi estradille hormonihöyryissään.

Maanantaina mentiin Maijun kanssa Akaalle Sallan konsultoitavaksi. Videot treeneistä oli siis lähetetty etukäteen. Aikamoinen lista vinkkejä Sallalla olikin meille molemmille. Meidän HTM-koreografia meni aika pitkälti uusiksi ja seuraamisia fiilailtiin, samoin kehään menoja. Freestyleä ei tehty ollenkaan, paitsi eka liike samalla, kun harkattiin estradille astumista.

Elsa pääsi lopussa esiintymään. Ja hitsi, kun tirppa vetikin hyvin. Näytettiin Sallalle, mitä ollaan harkattu ja Elsa osasi tosi hienosti ja jaksoi keskittyä. Ihan eri meno kuin edellisenä päivänä. Tästä on tirpan kanssa hyvä jatkaa.

Tänään tai huomenna pitäisi Nellin kanssa ottaa muutama seuraamistreeni ja harkata lyhyesti myös vaihtojen sujuvuutta. Saas nähdä ehditäänkö. Kisat on lauantaina. Meidän hieno suunnitelma kisojen suhteen meni pieleen, sillä freestyle onkin ennen HTM:ää. Katson sitten paikan päällä, jätetäänkö HTM kokonaan väliin.

Elsa pääsee mummolaan hoitoon kisojen ajaksi. Tirpalta jää kisojen lisäksi väliin myös tämän illan hieronta. Astutuksesta on nyt viikko ja ainoa, mitä olen tirpassa huomannut, on pieni apaattisuus lenkeillä. Eikä muuten innostu entiseen tapaan Nepparin leikkiyllytyksistä. Peukut pystyyn, että Elsa saa vauvoja toukokuussa.

Nose Workia olisi tarkoitus treenailla kotosalla ennen ensi keskiviikkoa ja kolmoskurssin alkua. Onneksi Elsa saa nuuhkutella mielin määrin, joten pääsee pikkukoirakin puuhailemaan.