Pikku-E, mammanmussu Elsukainen täytti lauantaina kokonaista kolme vuotta. Töttöröö ja onnea Elsa! Aika juoksee ihan tolkutonta tahtia. Tirpasta on kasvanut varsin ihana ja hyväkäytöksinen mimmi, jolta löytyy aina paloa myös toimintaan. Elsa on kovin perso ruualle ja herkuille - se lentää vaikka kuuhun, jos ruokaa on tarjolla. Alla synttärisankari noin kuusiviikoisena <3
(kuva: Heidi Sormunen)

2013-05-26-251.jpg

Oman elämänsä sankari Nelli Nepukainen viihdytti tanssikisayleisöä koko rahan edestä lauantaina. Edellinen kisa helmikuussa meni siihen, että Neppis tuijotteli tuijottelevaa tuomaristoa ja yleisöä takaisin. Samaan tahtiin jorasi nyt myös lauantaina. Meillä oli kaksi esitystä (FS ja HTM) ja molemmat epäonnistuivat täysin tämän tuijottelun seurauksena. FS:stä saatiin pisteitä kasaan kuitenkin 144 ja HTM:stä 133 eli - uskokaa tai älkää - vielä huonomminkin olisi voinut mennä.

Video FS

Video HTM

Saa ihmetellä, manata ja nauraa. Ihan vertailuksi, tässä vielä video meidän syyskuun Jumpista sekä tammikuun lopun epiksistä. Huomaatte eron.

Me pidetään Nepan kanssa nyt pieni tuumaustauko. Mun täytyy rakentaa ja suunnitella huolella treenejä, joissa päästään tuohon kisatilanteeseen eli saadaan Neppari tuijotusmoodiin. Vain sillä tavalla voidaan saada ongelmaa asteittain ratkaistua. Ensimmäinen yritys on tulevana lauantaina hallillamme. Mietin ja ennakoin kaikki toimintamallit valmiiksi, jotta saadaan treenistä mahdollisimman onnistunut. On nääs tietty mahdollista, ettei Neppis esitä staring-moodia lainkaan ja siihenkin mun pitää varautua.

Hauskaa ja antoisaa on terrierin kanssa harrastaminen, sen olenkin jo useasti hammasta purren todennut. Toisilla ruukaa tuo kehityskaari olla nousujohdanteista, meillä se heittelehtii miten sattuu. Pahimmassa harmituksessa sunnuntaina mietin jo lyöväni hanskat tiskiin, mutta sitten sisuunnuin, että sitä iloa en Neppikselle anna :D Ei vainen, Nelli tykkää äksönistä ja se on tässä lajissa hyvä. Näistä selvitään. Tietty.

Tänään sukelletaan uimalaan ja huomenna aloitetaan Elsan kanssa vika Nose Work -kurssi, jossa uutena hajuna tulee laventeli. Puspus kaikille ja mukavaa viikkoa!