Käytiin sekä lauantaina että eilen katsomassa Elsaa ja pentuja. Elsalla oli hetkellisesti ruokahalu kadonnut ja masukin reistaili, mikä on siis erittäin epätyypillistä tirppaa. Onneksi ruokahaluttomuus oli hetkellistä, sillä eilen mama oli taas oma iloinen itsensä, pirteä ja ruoka maistui. Pennut voivat hyvin ja kasvattavat pulleita masujaan. Aavistelen, että meno tulee olemaan melkoista, kunhan nämä pikkumänkijät avaavat silmänsä ja ottavat jalat alleen :D

WP_20160530_19_09_26_Pro.jpg

WP_20160530_19_09_54_Pro.jpg

WP_20160530_19_05_42_Pro.jpg

 

Neppiksen kanssa käytiin sunnuntaina treenailemassa hallilla. Seurana oli uudet tuttavuudet, labbikset Reetta ja Iiro. "Pitihän ne aluksi haukkua pataluhiksi, mutta tarkempi tutustuminen osoitti, että ihan kivoja kavereita olivat", tuumi Nelli.

Treenit eivät alkaneet lupaavasti, huomasin nääs unohtaneeni palkkarasiat kotiin. Pientä soveltamista ja luovuuttaa vaadittiin, mutta onnistuin korvaamaan rasiat. Toisekseen unohdin, että lyhyen pätkän jälkeen mun piti laittaa Neppari aina hetkeksi häkkiin lepäämään, mutta tyrin tekemällä liian pitkiä pätkiä enkä lepuuttanut tarpeeksi. Nelliä tämä tosin ei haitannut, vaan teki innolla - ja äänekkäästi - kaiken. Mutta kuten sanottu, haukkuun ei nyt kiinnitetä huomiota.

Muutettu koreografia aiheuttaa itselleni paljon pähkimistä, aina unohdan jonkun kohdan. Treenailinkin itsekseni useampaan otteeseen, jolloin Neppis sai ansaitsemansa tauot. Loppuliikettä pitää treenata kotona, sillä se on uusi ja vaatii meikän notkealta (not!) kropalta itsensä ylittämistä. Muutoin esityksen liikkeet on Nellin puolelta plakkarissa. Seuraamista treenaillaan aina kun silmä välttää ja superbileet pannaan pystyyn joka kerta, kun katsekontakti säilyy ja meikä on kiinnostavampi kuin muut jutut ympärillä.

Tässä muuten parit treenivideot arkistoista. Eka on pätkä R. Curtisin koulutuksesta, jossa Nelli pääsi harkkaamaan häiriön alla pois tuijottelusta. Loput on Sallan luota reilun viikon takaa, jossa koklattiin paria uutta muuvia.

Neppis R. Curtiksen opeissa 24.4.2016

Neppari treenaa 21.5.2016 vol 1

Neppari treenaa 21.5.2016 vol 2

Neppari treenaa 21.5.2016 vol 3

Tänään polskutellaan kevään viimeinen uintivuoro uimalassa ja jatketaan viikkouinteja syksyllä. Kesän aikana pärskitään mökillä ja Tuusulanjärvessä.

Huomenna olisi tarkoitus treenailla Nose Workia ulkoetsinnän merkeissä ja torstaina Nelli pääsee relaksaatioon koirahieroja-Katjan luo. Seuraavat danssailuharkat on buukattu sunnuntaille. Tirppaa päästään toivon mukaan katsomaan jälleen torstaina.

Reipasta ja aurinkoista viikkoa!