Lauantai oli raskas, mutta erittäin hauska ja antoisa päivä. Seuramme järjesti siis viralliset koiratanssikilpailut ja meikä päällepäsmärinä jännitti, miten mahtaa järjestelyt sujua. Onneksi huoli oli turha, sillä supermahtavan talkooporukan turvin kisat onnistuvat yli odotusten! Saimme tosi mukavaa palautetta sekä kisaajilta että tuomareilta ja oli hienoa todeta, että hallimme soveltui tanssikisoihin erittäin hyvin.

Neppiksen kanssa ei päästy tuloksilla juhlimaan. Ahkerasta ja tuloksellisesta treenistä huolimatta Neppari veti esityksen läskiksi - jälleen kerran - tuijottelemalla yleisöä. En meinannut millään saada karvanoppaa mukaan. Kyllä se muutaman liikkeen teki, mutta pääsääntöisesti esitys hajosi tuijotteluksi ja bravuurimuuvit jäi tekemättä. Pisteitä vaivaiset 135.

Video kyylän kyläilystä

Kisojen tulokset

Ei siis muuta kun lisää treeniä ja pieniä muutoksia koreografiaan. Kyllä täältä vielä tullaan ja kuuluu!

Elsukainen on kasvatellut masuaan urakalla, viikonloppuna näkyi jo potkunpoikasia ja vilskettä - jännityksellä odotamme, montako ihanaa pikku-E:tä maailmaan kohta putkahtaa. Tirppa alkoi olla jo siinä kunnossa, ettei sitä voinut lenkitellä Neppiksen kanssa samaan aikaan, kun tuo vauhdinjako ei oikein osunut yksiin. Siksipä Elsa meni synnärille eli kasvattajalaan jo eilen valmistautumaan äityiden iloihin ja saloihin.

IMG_1332.jpg

IMG_1335.jpg