Neppiksen kanssa ehdittiin viime viikolla vetäistä yhdet hajukarkat kotosalla. Ensin tehtiin purkkirataa, joka sujui Nelliltä hyvin. Ilmaisun treenaus sen sijaan oli vielä liian vaikeaa, sillä ennen ilmaisua yrittää aina tyrkätä purkin kumoon joko kuonolla tai tassulla. Naksuttamisen ajoitus on supervaikeaa, etten vaan vahingossa vahvistele sitä tyrkkäystä. Mutta edetään pikkuhiljaa tämän kanssa. Kolmanneksi harkattiin ulkoetsintää: olin jemmannut pari hajua meidän takaterassille. Tämä treeni meni pipariksi, sillä terassimme alla asusteleva Simo-Siili suoritti aidan takana juuri iltarapsuttelujaan, jolloin Neppistä ei juurikaan meikän piilottamat hajut kiinnostaneet. Nelli vs. Simo 0 - 1.

Lauantain vietin Cairnterrierikerhon erikoisnäyttelyssä Kaarinassa. Olin ilmonnut Neppiksen mukaan kannatuksen vuoksi. Tavoitteena oli viettää hauska päivä ja sehän toteutui kaikilta osin. Neppis esiintyi kehässä hienosti Mintun johdattelemana, vaikka pari ei ollut harjoitellut lainkaan viimehetken handlerimuutoksesta johtuen plus että Nepparin viime kerrasta näyttelykehässä oli kulunut lähes kaksi vuotta. Ekalla rundilla Neppari tosin veti "lievää" kylkimyyryä, muutoin seisoi ja liikkui tosi kivasti. Karvanoppa sai laatuarvostelun EH ja siihen olen erittäin tyytyväinen. Kiitos Minttu ja Luca huippupäivästä!

neppis_poydalla.jpg

Ylläoleva kuva: Satu Huolman, allaoleva kuva Marika Virtanen

neppis.jpg

IMG_1487.jpg IMG_1507.jpg

IMG_1534.jpg

Eilen vähän temppuiltiin Nepparin kanssa kotosalla. Treenattiin paria uutta muuvia sekä kertailtiin muutamaa vanhaa. Nelli ei meinannut housuissaan pysyä :D Kun oli saanut alkuhöyryt purettua, onnistuivat temput tosi kivasti. Innolla odotan ensi lauantaita koutsimme Sallan johdolla.

Eilen käytiin Hoon kanssa katsomassa tirppaa ja vauvoja. Voihan vinde, että olikin ikävä Elsaa  - jälleennäkemisen riemu oli molemmin puolin rajaton! Pikku-tirpat oli kasvaneet taas paljon ja jokajantterilla oli silmät auenneet. Kovasti ne siellä pentuaitauksessa lyllersivät ja mänkivät, Elsa seuraili tilannetta rauhallisesti aitauksen ulkopuolelta.

WP_20160612_18_25_30_Pro.jpg

WP_20160612_18_22_12_Pro.jpg

IMG_4322.jpg

IMG_4304.jpg

IMG_4310.jpg

IMG_4300.jpg

WP_20160612_17_54_27_Pro.jpg

IMG_4298.jpg