IMG_1666.jpg

Elsa on kotona! Ihan mahtavuutta saada tirppa takaisin laumaan! Elsukainen näyttää nyt pieneltä piippurassilta, mutta eiköhän me saada turkki takaisin ja vähän lihaa luiden ympärille :) Tuntuu kuin tirppa ei olisi poissa ollutkaan, entiseen malliin katsasti keittiön nurkat murusten varalta ja vei palloa Nepparin suusta. Nellin ilme oli lähinnä "voi hitto, toi ipana on tullut takaisin". Mutta hyvin encore-elo on alkanut, tänään karvanopat jopa intoutuivat pieneen leikkiinkin.

Lauantaina oltiin hallilla treenailemassa. Neppiksen kanssa tehtiin seuraamista uuden musan tahtiin sekä vahvisteltiin muutamaa liikettä nykyisestä koreografiasta. Tirppa pääsi tietty myös eetteriin ja oli heti messissä. Ei ollut unohtunut Mikki Hiiri merihädässä - saatiin tehtyä lähes kaikki liikkeet ja muutama jopa ketjutettuna. Superpalkaksi loppuun Elsa pääsi tykittämään puomin ja kepit. Treenien jälkeen käytiin kimppalenkillä Sallin & Santun kera.

Tänään oli sitten tanssikisat, jonne lähdettiin jo aamutuimaan, kun olin luvannut talkoilla kisoissa. HTM:ssä nähtiin superhienoja esityksiä ja erityisesti hymyn huulille saivat koutsimme Sallan sekä Marin ja Ukon esitykset, jotka kaikki palkittiin KUMAlla. Onnea te taitavat!

Me oltiin Nepparin kanssa vuorossa FS ALO-luokan kolmansina. Harmiksi edelliseltä kisaajalta oli unohtunut poistumisalueelle avonainen namirasia, jonka Neppis tietty bongasi juuri ennen esitystämme, kun käytiin vielä kehässä pyörähtämässä. Niinpä musiikin alkaessa Nelli ryntäsi suoraan namirasialle (joka tietty oli sieltä poistettu) ja näin ollen saimme suorituksesta heti kärkeen hylätyn. Neppis kuitenkin palasi estradille ja tuijotteluksihan se meni, muutama liike saatiin vain aikaiseksi. Musiikin loputtua tein vielä pari pyörähdystä, jotta sain annettua loppupalkan. Harmitti kyllä vietävästi, kun olemme treeneissä koko ajan edistyneet tuon tuijottelun minimoimisessa. Kurjinta oli, että kehän laidalta kuului kommentti, että "ainahan toi karkaa". Tämä oli kuitenkin eka kerta, eikä kaikilla ole ehkä sen tarkempaa tietoa meidän taustoista. Oli miten oli, tänään meni pieleen.

Onneksi Salla-koutsimme on maailman paras tsemppari ja osaa sanoa oikeat asiat oikeaan paikkaan. Kisatauko on nyt ehdoton, vain mahdollisia epiksiä ja esiintymisiä voidaan tehdä, jos kohdille sattuu. Niissä pääsisi sitten kisatilannetta harkkailemaankin. Nelli kun on nyt oppinut, että kisatilanteessa tuijotellaan ja se pitää tietty saada loppumaan. Jotta saan oman pääni selväksi, käyn tekemässä ja kuvaamassa tuon meidän koreon hallilla, jotta päästään kerrankin näyttämään, miten sen pitäisi mennä ja miten taitava Neppis on.

Sen jälkeen tuo koreografia unohdetaan ja keskitytään uusiin juttuihin. Rauhallisempi esitys on tarkoitus tehdä, teemana Leijonakuningas. Etenemme pienin askelin ja rakennamme motivaatiota, palkkausta ja palkkaamattomuutta alusta.

Tirpan kanssa hiotaan esitystä kuntoon, tarkoituksena nääs on, että Elsa korkkaa tanssiestradin viimeistään marraskuussa. Ans' kattoo, mitä metkuja tirppa mun pähkittäväksi keksii!

Alla vielä muutama kännyräpsy pennuista, jotka jäivät odottelemaan uusia omistajiaan kasvattajalaan. Vauhtia oli ja vaarallisia tilanteita :D

IMG_1618.jpgIMG_1622.jpgIMG_1631.jpgIMG_1620.jpg