Koska meidän vakkari metsä- ja peltolenkki on kylvöjen takia pannassa syksyyn asti, lähdettiin pitkästä aikaa kakkosmetsään vähän kauemmas. Tiistai-retki kannatti, vaikka vettä satoikin enemmän & vähemmän: löydettiin nääs metsän keskeltä pieni lampi sekä grillipaikka ja "Hemmon laavu". Ensi kerralla yritän räpsiä kuvia, nyt satoi sen verta paljon, ettei puhelinta voinut esille kaivaa fotoja varten. On kyllä hauska bongailla itselleen täysin uusia juttuja kotiseuduilta, mitähän sitä vielä metsän siimeksestä löytääkään... Neppis ei sateesta juuri pidä ja olikin (tuijotus)vaatimassa rankan ja märän lenkin päätteeksi kunnon palkkaa.

nepa.jpg

 

Illalla tehtiin vielä Nose Work -harkat. Ekana mentiin kolmen purkin rataa, Neppis teki varmaa työtä. Tokana yritettiin ilmaisua yhdellä purkilla. Aluksi näytti, että nyt taisi mennä Neppiksen jakeluun. Mutta sitten palattiin karvaasti siihen purkin tönimiseen tassulla ja kuonolla. Ilmaisua täytyy siis treenailla ja miettiä vielä kriteerin alentamista. Lopuksi tehtiin sisäetsintä. Ekan hajun Neppari löysi lähes suorilta, tokan kanssa puljasi kauemmin, mutta mikä parasta: teki nenällä hommia varsin itsenäisesti eikä kääntyillyt koko ajan mun suuntaan kyselemään apuja. Jes!

Lauantaina mennään vierailemaan Elsan luona. Sunnuntaina päästään Nellin kanssa katsomaan työn tuloksia tanssirintamalla epävirallisiin kisoihin.

Ainiin, meillon musa ja ideat uuteen koreografiaan. Jospa päästäis pian treenailemaan.