Terkkuja fyssarilta! Elsa pääsi kevyeen käsittelyyn ja tirppa todettiin varsin hyväkuntoiseksi sekä elastiseksi, vaikka synnytyksestä on kuitenkin vasta reilut kahdeksan viikkoa. Neppari sen sijaan oli täysin jumissa vasemmalta puolelta ja vasen takajalkakaan ei tahtonut venyä. Pohdittiin fyssarin kanssa, mistä moinen voisi johtua, Nelli kun on ollut varsin ok viime kertoina. Säännöllinen uiminen on kesäksi jäänyt pois eli siinä varmaan yksi syy. Itse en ole huomannut Nepparissa muutoksia, mutta jostain se itsensä jumiin vetää. Jumppaa määrättiin siis molemmille, sekä kotona että metsässä.

Keskiviikkona olin vetämässä toista tanssitreeniä Katjalle ja Venlalle. Käytiin läpi eri musiikkeja ja edellisen kerran liikkeitä sekä otettiin yksi uusi. Hienosti olivat hommia viikon aikana tehneet! Lopuksi mentiin läpi rauhallinen ja helpohko koreografia musiikin tahtiin, jotta he saivat vähän tuntumaa, millaista se tanssiminen on. Kovasti tykkäsivät molemmat! Kotiläksyksi pärähti musan valinta ja liikkeiden harjoittelua. Ensi viikolla jatketaan.

Lähipäivinä luvassa on metsälenkkiä, uintia ja tanssitreeniä, tosin Elsan kanssa vielä kevyesti. Aurinkoista viikonloppua!