Hyviä uutisia polskintarintamalta! Eka uintikerta on varattu lauantaille. Puolen tunnin sessio ihan omassa rauhassa, katsotaan mitä tirppa tykkää taas pitkästä aikaa. Onneksi on uudenuutukainen lemppari-uimalelu fikassa, luulisi kroolin kulkevan. Kerron sitten kommentit uimalasta, jotta onko yhtä hyvää tasoa kuin Onnenkoira. Uimalaa pitää Stall og Kennel Torefjell.

Hyviä uutisia lääkäristä! Se pikku-patti Elsan kankussa on pelkkä rasvapatti, jota lääkäri sai hieman tyhjennettyä. Nyt putsailen sitä muutaman päivän ajan, tosin hyvältä ja kuivalta se näyttää jo nyt. Mikäli jostain syystä äityisi kasvamaan, niin sitten painellaan takaisin lekurin pakeille.

Hyviä uutisia PK-liitosta! Kymmenen kuukautta kurssin päättymisestä, koiratanssin koulutusohjaajakortit ovat vihdoin matkalla osallistujille. Saas nähdä, koska tavoittaa meikän.

Hyviä uutisia kaveririntamalta! Ollaan sovittu useat tärskyt oslolaisten cairnien kanssa: tavataan ainakin Aksel, Leva ja Enzo seuraavan viikon sisällä. Ihan huikeen hienoa, että saadaan uusia kamuja ja lenkki-/leikkiseuraa. Viime viikolla törmättiin lähipuistossa Dusty-cairniin, jota ei heti olisi uskonut 13-vuotiaaksi - sen verran haipakkata paineli Elsan perässä. Sääli, että charmantti herra oli vain hoidossa Oslossa, olisi ollut mukavaa treffailla vakkariin.

Hyviä uutisia jumpparintamalta! Olen oikein taputtanut itseäni olalle, sillä aktiivisuus kotijumpassa on ollut mahtava. Katsotaan, pysyykö rytmi yllä seuraavaan fyssariin saakka. Ollaan jumpattu tasapainotyynyllä, tehty staattista lihasjumppaa sekä venytelty.

Hyviä uutisia ulkoilurintamalta! Ahkerasti taplaillaan Oslon katuja ja on rohkeasti otettu suunta kohti tuntematonta. Uusia puistoja ja reittejä on löytynyt. Tällä hetkellä repertuaariin kuuluu Åkerselva, Sofienbergparken, Frognerpark, Tøyenpark ja Torshovsdalen. Tarkoitus olisi viikonloppuisin tehdä tutkimusretkiä hieman kauempana oleviin paikkoihin, joista ollaan saatu suosituksia paikallisilta. Tavoitteena olisi löytää kunnon metsä. Viime viikonloppuna oltiin Vestbyssa ja päästiin ulkoilemaan ihanassa säässä pitkä peltolenkki. Pellon viertä myötäili pieni joki majavapatoineen päivineen. Ei kyllä törmätty yhteenkään talttahampaaseen.

Hyviä uutisia tanssirintamalta! Eka kisailmo on vihdoin tehty. Kisat siis Drammenissa 2. huhtikuuta. Sopii toivoa, ettei tirpalla ole juoksut just silloin.

Olipas positiivinen kirjoitus. Huh.