Meillä oli ensin vieraita Suomesta ja sen jälkeen olin itse kotimaan kamaralla, joten jäi hetkeksi kaikki koiruuksiin liittyvät touhut. Mutta nyt on skarpattu!

Elsa oli trimmissä viikko sitten. Vihdoin näyttäis turkki alkaneen taas kasvaa eli toivoa on, että päästään muutamaan näyttelyyn kesällä. Tosin niitä ennen luvassa on kovaa kuntoilua ja pientä dieettiä, sillä Elsan kesäkunto ei just nyt ihan parhaalta näytä. (Eikä se kuntoilu ja dieetinpoikanen tekis huonoa hihnan tähänkään päähän.)

Sunnuntaina päästiin vihdoin testaamaan se löytämäni sisätreenitila. Muutoin aivan täydellinen paikka, mutta lattia on turhan liukas. Sain luvan lainata heidän mattojaan, mutta viidestä kappaleesta 1m x 0,5 m ei ollut meille juuri hyötyä. Täytyy tuumia, josko hankkisin jotain sinne itse.

Joka tapauksessa treenattiin se mitä voitiin. Tein koreota kolmessa osassa. Jotkut liikkeet sujuivat kuin - noh, tanssi - ja toiset ei sitten millään. Mua suorastaa kylmii mennä sinne kisoihin sunnuntaina, mutta täytynee ottaa vaan treenin kannalta eikä edes lähteäkään tavoittelemaan tulosta. Tällä treenimäärällä ei voi paljoa vaatia.

treenit1.jpg

 

treenit2.jpg treenit3.jpg

 

Kisakirje tupsahti perjantaina, tässä ensihuomiota paikallisista kisoista:

Musiikki pitää ottaa mukaan CD-levyllä ja mieluiten backup-levy mukaan. Musa toimitetaan ilmon yhteydessä. Kehään tutustumiseen ei saa ottaa koiraa. Kisakirjeen mukana tuli osallistujalista esiintymisjärjestyksessä.

HTM on ensin ja sitten FS. ALO- eli paikallisessa 1-luokassa on meidän lisäksi 6 koirakkoa. Rapparia kisoista seuraa ensi viikolla.

Tarkoitus on tämä viikko treenailla lenkkien yhteydessä, ihan yksittäisiä liikkeitä ja palkata jokaisesta. Ja mun pitää parantaa omaa kehumisleveliä ihan uusiin sfääreihin, sillä mitä enempi hihkun ja kiljun, sitä innokkaampi Elsa on. Luvassa on siis kummeksuvia katseita.

Jumppatreeneissäkin on päästy rytmiin kiinni. Onneksi lauantaina on uintikeikka. Ja cairn-treffejäkin kovasti sovitaan ensi viikolle.

Täällä on kevät jo täydessä iskussa. Sunnuntaina ja eilen oli just himpan alle 20 lämpöastetta, ihan huikeeta!

ea1.jpg