Viime viikko meni niin sähäkästi, ettei ehtinyt hauhauta sanomaan!

Tiistaina treenailtiin Ojangossa, ensin Nepan kanssa ratatreeniä ja sitten Elsan kanssa keppejä ja rengasta. Molempien osalta treenit sujuivat kivasti: Nepan 2on2off alkaa hahmottua (tosin ei kestä vielä mun liikkeitä hirveesti) ja Elsa mennä paukuttaa rengasta kuin vanha tekijä. Tirpalla on vaan kyllä toi keskittyminen vielä vähän hakusessa, intoa on enemmän kuin älliä :)

Viikolla ehdittiin sentään hieman jumppailla Nellin kanssa (lue: kehtaan katsoa fyssaria tammikuussa silmiin). Onneksi tää kiire loppuu ennen joulua, niin päästään keskittymään lihashuoltoon täysillä.

Kun mamma oli viikonlopun humputtelemassa, olivat koiruudet hoidossa tahollaan: Nepa vanhempieni luona täysihoidossa ja Elsa kasvattajalassa kurissa&nuhteesssa. Multa jäi siis Messarikin väliin, kun Popedan tahtiin jorattiin. Näytti Elsan isukki pärjänneen kaikissa kolmessa näyttelyssä hienosti, onnittelut vaan sinne suunnalle!

Huomenissa taas molempien karvakorvien kera treenaamaan ja torstaina on vielä luvassa Nepan hyppytekniikkatreenit. Sitten alkaa Joulu!