Eilen oltiin Koirakeitaalla tanssiepiksissä. Tarkoitus oli, että saan Nellin huomion ja muutaman tempunkin tehdyksi sekä palkata tietyissä kohdissa (mikäli menee suunnitelmien mukaan).

Vielä terrieri kyttäili tuomareita ja yleisöä, mutta huikeaa parannusta on nähtävissä. Vaikka siis tuijottelikin, sain nopeesti Nepparin huomion takaisin itseeni/tekemiseen. Ne temput, mitkä tuijottamiseltaan malttoi tehdä, teki todella hyvin. Temppujen sijaan myös seurautin Nelliä, koska siinä yleensä sen huomio herpaantuu. Nyt tämä sujui superhyvin, sillä seuraamisessa ei juuri vilkuillut muualle. Jes! Haukkuja pääsi muutama, mutta yllättävän vähän.

Palkkaus meni sen sijaan hieman poskelleen. Mun piti palkata kolme kertaa esityksen rasiasta, palkkasin vain kerran. Lisäksi esityksen lopussa piti palkata pallolla ja sitten heti kehän ulkopuolella rasiasta. Jälkimmäinen meni suunnitelmien mukaan. Mutta näistä oppii.

Seuraaviin epiksiin yksinkertaistetaan vielä hieman koreografiaa ja luovun rasiapalkkauksesta esityksen aikana. Lihapullat/nakit taskusta saavat riittää. Loppupalkka sitten ensin pallolla kehässä ja rasia kehän ulkopuolella. Lisäksi kiinnitän huomiota lämmittelyyn eli rauhoittaen namipalkalla mennään ja haetaan kontaktia.

IMG_1555.jpg

Kisoissa oli normiepiksistä poiketen jopa kolme tuomaria, joista kaksi ihan virallisia ylituomareita. Oli siis huippua saada kirjallista palautetta kolmelta kantilta. Tuomarit olivat yksimielisiä vire-ongelmasta ja kehuivat kovin kykyäni jatkaa esitystä ja saada koira mukaan vilkuilusta huolimatta. Palautteessa pohdittiin myös, olisiko Neppis ylivireinen kehään mentäessä sekä kannattaisiko harkita rauhallisempaa musiikkia. Myös meikän sähläystä pitäisi saada rauhoitettua, jottei Neppis ota siitä enempää kieppiä.

Summa summarum: tosi hyvä treeni ja kattava palaute. Kohti uusia epiksiä ja heinäkuun kisoja siis!

Tässä video treeniesityksestä

Maiju ja Salli olivat myös treenailemassa esitystä kuntoon ja hienosti meni! Ykköspallille kipusivat he!

IMG_1576.jpg