Vesisade ja tuuli olivat seuranamme Hollolan ryhmänäyttelyssä, jossa kasvattajan kanssa vietimme aamupäivää kera Elsan ja velipoika-Albertin. Sormet oli niin kohmeessa, ettei meinannut kampaamisesta tulla mitään. Mutta homma oli sen arvoista, sillä uroksissa Allu pokkasi kakkospallin ja sai toisen sertinsä. Huikeen hienoa - onnittelut velipojan palvelusväelle!

Elsa joutui kehään kiireellä takkuineen päivineen, koska pari koiruutta puuttui välistä. Onneksi edellä oli yksi narttu, jonka arvostelun aikana kasvattaja ehti kammata pahimmat takut suoriksi :D Elsa esiintyi hienosti karmivasta kelistä huolimatta: paras narttu, serti, VSP ja Suomen muotovalion arvo! Voi juku, että oltiin hämmentyneen onnellisia, niin hienosti meni. Käytiin juhlistamassa tuoreeltaan lähimmällä ABC:llä lounaan merkeissä.

Näyttelyn jälkeen otettiin pikkupäikkärit. Sitten ajeltiin Elsan kanssa hallille aksatreeneihin, myös Nelli pääsi mukaan. Ennen treenejä käytiin pitkä metsälenkki vaihtelevassa säässä. Tavan mukaan Elsa tarjosi menestyksestään treenikavereille hopeatoffeeta.

Nelli pääsi ekana radalle. Ihan huikea koiruus! Nopea, hienot kepit ja mahti-kontaktit. Kyllä meidän kelpaa edustaa Agirodussa. Elsan kanssa tein ensin pujottelua neljällä verkolla. Takapakkia tuli, sillä jostain syystä alkoi skipata vikan välin (jossa ei siis verkkoa). Eli palataan taas vähän taaksepäin. Pujottelun jälkeen tehtiin radanpätkää, jossa hyppyjä, A, pituus, pari putkea ja puomi. Superhienot kontaktit. (Hyi mua, kaksi kertaa päästin tirpan jatkamaan kontaktilta ilman sitä oikeaa vapautussanaa.) Takaakiertoja pitää treenailla edelleen. Muutoin varsin kelpo esitys pikkuiselta.

Harkkojen jälkeen käytiin vielä pieni metsälenkki porukalla. Nepparikin pääsi juoksemaan muiden kanssa ja käyttäytyi huippumallikkaasti. Eli pääsee mukaan jatkossakin. On niin mahtavaa, kun on huippukivat treenitkaverit ja saa aina lähteä kotiin hymy huulilla. Karvanopiltakin oli veto pois.

naatit.jpg

Tänään mennään polskimaan Väiskin ja Sallin kanssa. Huomenna on vuorossa agipäivä muiden rotuistemme seurassa, kouluttajana Ville Liukka. Nellikin pääsee mukaan, kun tuli yksi peruutuspaikka. Saapahan mieleistä tekemistä räyhä-reettakin. Sunnuntaina luvassa on jäljestämistä sekä koiratanssitreenit.

Aurinkoista viikonloppua!