Iloisia uutisia fyssarilta. Meidän metsälenkit ja -jumpat ovat tuottaneet hienoja tuloksia Nepparin ja Elsan keskivartalonhallintaan. Edellisellä kerralla nääs molemmille tuotti vaikeuksia ristikkäiset jalannostot. Nyt sujui hienosti molemmilta. On äärettömän hienoa huomata, että pienillä jutuilla saa aikaan isoja muutoksia. Jatkamme siis samoilla linjoilla ja ehkä jopa otamme vihdoin käyttöön tasapainotyynynkin, joka on ollut olohuoneessa hollilla jo tovin.

Tiistaina treenailtiin A. Saviojan johdolla. Vedettiin ihan äärirajoilla. Sitä ei saa kyllä päästää toistumaan, sillä Elsa oli täysin puhki treenien päätteeksi ja se ei ole lainkaan tarkoitus. Oppia taas ikä kaikki. Tässä Annen treenirata.

asavioja_101115.jpg

Tarkoitus oli leijeröidä 4-putki ja muuri. Ekalla yrittämällä täydellisesti nappiin ja palkka muurin jälkeen. Aloittelijan tuuria. Pari kertaa sen jälkeen stiplailtiin, mutta kun annoin eteen-käskyn heti, kun tirppa meni putkeen, kirmasi koiruus nätisti muurille. Peruskäännös 6-hypylle ja siitä renkaan kautta kepeille. Tässä yritettiin kikkailla ihan turhaan, sillä parhaiten kepeille vienti sujui ihan perusohjauksella ysikympin kulmassa.

9-hypylle takaaleikkaus ja sitten putkien 11 ja 12 leijeröinti. Sujui yllättävän kivasti, kun muistin itse sijoittua oikein ja ajoittaa 12-putken ohjauksen nappiin. 13-hypyn takaakierto ja veto yli onnasi hienosti ja siitä käskytys kepeille. Elsa haki kepit upeasti joka kerta. Tein kepeille takaaleikkauksen, eikä tirppa siitä hätkähtänyt lainkaan. Jes.

Keppien jälkeen hinkkasin pakkovalssia useampaan kertaan. Ei oikein meikältä irronnut. Kokeilin myös niin, että olin keppien oikealla puolella, jolloin pääsin niistämään 15-hypyn. Ei ollut kovinkaan toimiva. Eli sitä pakkovalssia pitää treenailla, kuten muitakin eri ohjauksia heti keppien jälkeen. Se on selkeesti tällä hetkellä mun heikointa antia.

Jos oli Elsa poikki treenien päätteeksi, olin minäkin. Loppulenkki tehtiin Anjan poppoon seurassa. Nepparikin oli mukana.

Omatoimitreenisuunnitelmaan huomenna kuuluu kevyet keppien ja kontaktien kertailut Elsan kanssa sekä temppuilut Neppiksen kanssa. Tänään polskitaan poikain kera.