Torstaina oltiin erkkarissa. Näyttelypaikkana toimi Aulangon lomakylä, joka oli ihan nappivalinta. Kaksi kehää rullasi mukavasti ja aurinko paistoi. Heckler'siä edusti 12 koiraa. Kaikki esiintyivät helteestä huolimatta hienosti. Elsa ja Nepa saivat laatuarvostelun EH, mikä oli varsin hienosti kovatasoisessa kisassa, jossa koiria oli yhteensä 130. Kiitos Sophielle Nepan handlauksesta!

Perjantaina pidettiin välipäivä ja lenkkeiltiin. Samalla valmistauduttiin valiobileisiin. Ja Maailman Voittajaan. Puuhaa piisasi ja menikin aika myöhään ennen kuin päästiin kallistamaan kuonoa tyynylle.

Lauantaiaamuna olis kyllä nukuttanut, mutta ylös oli noustava. Oltiin Messarissa puoli kahdeksan maissa ja saatiin hyvät paikat. Oli kiva seurata kehää rauhassa (verrattuna erkkarin hässäkkään). Albert oli vuorossa ensimmäisenä ja sai hienosti ERIn. Väiski kisaili EH:n arvoisesti, samoin kuin Nelli. Elsa ja Inkku saivat ERIn ja Elsa oli hienosti "luokkavitonen". Kiitos Kertulle Nepan handlauksesta ja onnea kaikille menestyneille! Laitan videota vielä myöhemmin tänne.

Illalla olikin sitten aika juhlia Nepparia. Mukana menossa tietty kasvattaja sekä Nepan näyttelykavereita (tai siis niiden omistajia). Bileet jatkuivat puolille öin, isot kiitokset Heidi, Rauni, Maiju, Minttu, Merja, Marika, Riina ja Irkku <3

nepa_kakulla-normal.jpg

Huomenna Nepa ja Elsukka pääsevät kasvattajan hellään huomaan viikoksi, kun me suunnataan Kreikan lämpöön. Vaikka onhan sitä lämpöä piisannut täälläkin. Palaillaan asiaan siis ensi viikolla!