Oli pakko (heheh!) eilen kokeilla nenätyöharkkoja kotona. Ihan ensin laitoin kolmen rasian pohjalle hajun huopatassussa ja annoin Nepparin haistella ja palkkasin. Sitten siirryttiin heti vaativammalle tasolle: huopatyyny kiinni lattialla olevan kukkaruukun kylkeen ja Neppis hommiin. Teki hienosti töitä ja löysi hajun. Ihan mahtavaa!

Tämän jälkeen vaihdoin hajun paikkaa kahdesti ja niiden löytäminen olikin sitten jo vaikeampaa, vaikka olivat samassa tilassa kuin eka ja suunnilleen samalla korkeudellakin. Pienellä avituksella löysi kyllä nekin. Super-Nepa!

Olen tosi iloinen Nellin työskentelyinnokkuudesta. Vielä en allekirjoita, että osaisi juuri eucalyptusta etsiä, mutta suunta on oikea. Saatoin ehkä tehdä harjoituksesta liian vaikeankin, mutta ei se ainakaan Nepparia näyttänyt häiritsevän. Tästä on hyvä jatkaa.

Tirpan kanssa lähdettiin haistelemaan rasioita ja tutustuttiin hajuun. Innokkaasti Elsa nuuski, tosin sen tapauksessa oletan homman pyörivän täysin herkkujen ympärillä. Mutta tästäkin päästään taas eteenpäin.

Elsan kanssa harkattiin myös yhtä meidän tanssimuuvia eli soutamista. Ei malttais tirppa millään odottaa mun ohjeita vaan tekee viisi temppua ennen kuin mä olen edes asemissa. Saatiin lopulta pieni rauhoittuminen ja sen myötä pari onnistumista. Tirppa on kyllä hassu pieni otus <3

Tänään on tarkoitus Elsan kanssa jatkaa keppitreeniä. Ryhmällä teetän oheisen rataharjoituksen, jonka alku on suoraan kouluttajamme Miisan harkkaradasta. Luvassa siis valsseilua sekä putki-puomi-erottelua.

rata_080915.jpg