Perjantaina oli supertreenit. Molemmilla koiruuksilla. Ensin tehtiin Elsan kanssa keppejä. Neljä verkkoa jo pois, huom. sisäänmenoväli ilman verkkoa. Tirppa veti huippuvireellä. Ja nyt osattiin lopettaa ajoissa. Keppien perään harkattiin keinua, joka sekin sujui mallikkaasti. Tirppa tauolle ja Neppari kehiin.

Nepparin kanssa aksailtiin ensin, sillä hyvässä lykyssä päästään verestämään kisamuistoja Agirotuun heinäkuussa. Neppari teki aivan mielettömät kepit. Kolme kertaa. Pakko uskoa, että se on hyvä. Mä olen sitä sabotoinut aiemmin. Aksailun jälkeen treenattiin koiratanssikuvioita, lähinnä jalkojen välistä pujottelua ja selkään hyppyä. Nepa käyttäytyi superhienosti eikä viime kertaisesta possuilusta ollut tietoakaan.

Elsa pääsi vielä lopuksi tekemään kontaktitreeniä. Hienosti menee, vaikkakin pieni ottaa aina itseensä, jos ei heti osaa. Tämä näkyy puomin alastulossa hitautena. Jahka palkka taas lentää, on tirpallakin vauhti kohdillaan.

Lauantai-illan huumaa oli tarjolla kasvattajan luona pikkujouluissa. Paikalla oli kaikki kynnelle kyenneet kasvatin omistajat. Ilman koiruuksia. Pulistiin koko ilta koiraa ja vedettiin herkkuja napa notkuen. Fantsua! Sunnuntai vierähti epiksissä buffanpitäjänä ja ilta sohvalla.

Eiliset rallytreenit meni putkeen. Neppari teki hyvällä motivaatiolla ja ehdittiin tanssitemppujakin treenaamaan. On se kumma tuo Nelli, kun siitä ei kyllä ikinä etukäteen tiedä, millä tuulella se viuhtoo. Nyt on siis ollut hyvä kausi menossa :)

Meiltä jää huominen uinti taas väliin. Elsalla on juoksu ja lääkäri kielsi Nellin pulikoinnin, kunnes se iänikuinen kuonovaiva menee taas parempaan suuntaan.

Sitten ohi koirien. Pakko johonkin tuntoja tilittää. Päätin lopettaa tupakoinnin. Päivä 11 menossa. Hermoa kiristelee säännöllisin väliajoin, mutta en hitto vie luovuta! Ekat kolme päivää meni ihan heittämällä, mutta nyt tuntuu, että on vaan vaikeempaa koko ajan. Tsempit mulle!

Ai niin, me muutetaan! Maaliskuun alussa päästään meidän DreamHouseen. Meistä tulee järvenpääläisiä. Eli kauas ei kadota.