Tirppa korkkasi kisauransa tänään. Luvassa oli kolme starttia: kaksi agilityrataa tuomarina Anne Savioja ja viimeisenä hyppyrata, jolla tuomaroi Salme Mujunen. Kannustusjoukkoina toimivat Hoo ja Nelli sekä tietty ihanat seuramme jäsenet.

Mua jännitti ihan kauheesti ennen ekaa starttia. Rataantutustuminen sujui kuitenkin rauhallisissa merkeissä. Oltiin lähtölistalla loppupäässä, joten ehdin hieman seuraamaan muiden suorituksia. Sitten pilli soi ja menoksi. Ihan mahtimenoa Elsalta. Vitonen tuli keppien sisäänmenossa, mikä on meillä putken jälkeen ollut hankalaa, koska katsoo aina mua, kun tulee putkesta ulos. Tämä treenilistalle siis. Joka tapauksessa hieno rata: upea keinu, kivat kontaktit ja hyvä vauhti. Vaikka sählättiin kepeillä ja meikä ohjauksissakin, niin päästiin alle ihanneajan just ja just. Sijoitus A-radalla 5/13.

Tässä video A-radasta

Kakkosrata vaikutti ensi alkuun tosi vaikealta ja rataantutustumisessa joutui paria kohtaa miettimään tosi kauan, että millä ohjauksella mennään. Jännitys oli ehkä hieman laantunut ekasta radasta, mutta vatsanpohjassa kutitteli edelleen. Eikun lähtöviivalle. Tirppa oli huikea! Pieni epäröinti tuli pujottelun alussa, mutta ei haitannut. Jälleen hieno keinu ja kivat kontaktit. Mäkin muistin ohjaussuunnitelmat. Niin me liideltiin maaliin ratavirheittä reilut seitsemän sekuntia alle ihanneajan ja saatiin meidän eka LUVA!! Sijoitus B-radalla 1/17.

Tässä video B-radasta

Vika rata oli hyppäri, joka vaikutti vähän liiankin suoraviivaiselta, joskin tosi passelilta ykkösten radaksi. Vauhti meillä oli hyvä ja keppien sisäänmeno sujui hienosti. Tällä radalla kohtaloksi koitui keppien päässä näkynyt rengas ja putki, sillä Elsa oikaisi vikan välin ja ehti jo hypätä renkaankin. Palattiin korjaamaan kepit ja jatkettiin rataa. Lopussa olin huolimaton, enkä kääntänyt tarpeeksi seuraavalle hypylle, jolloin tirppa ajautui väärään suuntaan. Kuuliaisesti tuli kyllä takaisin ja juostiin vauhdilla loppuun asti. Tuloksena HYL.

Tässä video C-radasta

Hienosti jaksoi Elsa kolme rataa ja pitkän kisapäivän. Olen äärimmäisen tyytyväinen super-tirpan menoon, tuloksiimme ja vähän jopa itseenikin :) Ja lähdöt oli hienoja, ei yhtään varastusta.

Seurallamme TuuKKilla oli tänään huikea päivä, kun Carita ja Tuho veivät minien A-radan voiton upealla nollalla ja makseissa Jonna ja Yive pokkasivat C-radalta sertin kakkosiin. Onnea vielä!

Kiitos Hoo, Minttu, Anja, Carita, Jonna ja kaikki muutkin kannustuksesta - ootte parhaita!

FOT992D.jpg

tulokset_171015.jpg