Ei ollakaan tuettu vakkari-eläinlääkäriasemaa pitkään aikaan, joten nyt se tehdään. Nepparilla on ollut jo hetken joku ihme "aukeama" alahuulessa, eikä suostu millään paranemaan. Tunkee mustaa rupea siihen päälle, joten nyt käydään sitä näyttämässä. Ei ole Nelliä siis paljon vaivannut, mutta sitä ei vaivaa muutenkaan juuri mikään - paitsi ehkä liian hyvä kuulo ja suuret äänijänteet :D

Eilen vedin vikat aksatreenit ulkokauden ryhmälleni. Pidettiin epäviralliset epikset :) Kaikki teki radan kahteen kertaan, korjailtiin ja fiilailtiin ongelmakohtia yhdessä. Onneksi edes yksi koirakko jatkaa mun ryhmässä hallikauden, etten ihan ikävään ryydy. Mentiin tälläinen ykkösluokan hyppäri.

rata_290915.jpg

Maanantaina ja tiistaina käytiin Anjan tykönä vetäsemässä parit pujottelutreenit Elsan kanssa. Hyvältä näyttää. Anjan mielestä voitais jo mennä kisaamaankin, mutta mä vielä fiilaan. Ja haluan myös saada parempaa tuntumaa kokonaisiin ratoihin ja sehän onnistuu nyt, kun treenikausi taas alkaa. Meitä onkin Anne Savioja ja Maiju Korhonen kouluttamassa vuoroviikoin vuoden loppuun asti. Olen innostunut.