Kisoista tuomisina pari hyllyä. Mutta ihan hyvää sellaista.

Eka rata oli aika vaikea ja siinä oli ansa, johon me monen muun tapaan lankesimme, vaikka olin rataantutustumisessa tämän kohdan miettinyt tarkkaan. Nepan keskittyminen alussa ei ollut ihan parasta, mutta meni kuitenkin virheittä, kunnes putken väärä pää imaisi. Tämä oli täysin meikän moka, sillä suunnittelemaani valssia ennen putkea ei näkynyt missään :) Muutoin rata oli Nellin osalta varsin hieno, toisin kuin ohjaajan. Tässä video.

Toka rata vaikutti paljon suoraviivaisemmalta eli enemmän meidän tyyliseltä. Ei ansoja. Luulin. Aloituksessa putosi rima, enkä videostakaan katsomalla ymmärrä miksi. Rata meni hienosti ja hyvällä vauhdilla, kunnes toiseksi viimeisellä esteellä -  putkella - Nepa sinkosi ysikympin kulmassa suoraan maaliin. Tämä oli itselleni täysi ylläri, sillä koira oli mielestäni hanskassa. Korjattiin putki ja sitten maaliin. Aika oli upeasti yli 10 sekuntia alle ihanneajan. Mutta ei auta. Uutta yritystä maaliskuussa. Tässä kakkosradan video.

Seura oli mitä parhainta ja positiivista! Taina ja Antti sekä Rölli kannustivat ja yhdessä analysoitiin videot. Rölli tekikin hyppyradalla hienon nollan ja siitä ansaitusti luva, onnea! Kisa-aamun kruunasi parikin peltolenkkiä, jolloin karvakuonot päästelivät innolla menemään aurinkoisessa pakkassäässä. Viikonloppuja!