Lauantain temppukoulu meni mönkään. Elsukainen loukkasi oikean takajalkansa perjantai-iltana sohvalta hypätessään. Vaikka näyttikin alkuun pahalta, taidettiin selvitä säikähdyksellä. Tirppa kulkee normaalisti, mutta levätään nyt muutama päivä. Jäi siis temppuilut väliin, samoin eiliset tanssitreenit ja tulevan tiistain uinti.

Neppiksen kanssa kahteen kuonoon suunnattiin siis eilen danssailemaan. Mahtavan päivän seurasta vastasivat Minttu ja Luca sekä Tarja ja Paavo. Ja tietty Salla-ope. Olipas aivan huippuhyvät treenit! Tehtiin vähän erilaisia harjoituksia kuin yleensä: kehäänmenoa, kimppakoreografiaa, häiriötreeniä ja motivointia. Sain paljon uutta pohdittavaa. Lisäksi fiilattiin Neppiksen esitystä entistä sujuvammaksi ja saatiin tirpan koreografia paperilla valmiiksi.

Nellin kanssa ehdoton treenin paikka on häiriö. Itsevarmuuden lisäämiseksi vahvistellaan runsaasti uusimpia liikkeitä. Eikä saa unohtaa niitä "helppoja" vanhojakaan. Myös palkkausta mietitään ja testaillaan, sillä pikkuhiljaa halutaan eroon taskunameista. Elsan kanssa harkkaillaan muutama uusi liike (veneen kierto, tassun anto airolle ja airon kanssa kävely) ja vahvistellaan jo opittuja. Tirpan palkkausmetodit myös pohdintaan ja rohkeasti kokeilemaan eri variaatioita.

Alla kuvia treeneistä (pahoittelen kuvien huonoa laatua, puhelimen kamera on vaan huono) sekä video meidän kimppaesityksestä, joka siis kasattiin muutamassa minuutissa. Aika hyvin cairneiksi!?

Video kimppaesityksestä

 

IMG_1030.jpg IMG_1001.jpg
   
IMG_1093.jpg IMG_1015.jpg
   
IMG_1076.jpg IMG_1044.jpg
   
IMG_1052.jpg IMG_1111.jpg
   
IMG_1117.jpg IMG_1097.jpg
   
IMG_1100.jpg  
 
IMG_1128.jpg
IMG_1124.jpg