Lauantaina olin seuran agilitykisoissa iltahukissa kuuluttajana. Näin paraatipaikalta kolmosluokan menoa. Vauhtia piisasi ja tuulta kans. Hienoja onnistumisia nähtiin useilta koirakoilta ja saatiinpa palkittua muutama sertilläkin.

Sunnuntaina talkoilin Dream-Team Areenalla koiratanssiepiksissä. Otettiin samalla Nellin kanssa kenraaliharkka ensi lauantain virallisiin kisoihin.

Oli mahtavaa nähdä monta uutta naamaa ja kuonoa epistelemässä. Tosi hienoja ja teknisesti vaativiakin esityksiä nähtiin jo starttiluokassa. Vähän mun ja Nepan nenut kalpeni takahuoneessa, mutta sitten muistettiin, että meillähän on vauhdikas ja näppärä esitys, eikun estradille.

Alku sujui hyvin, kunnes Neppari näki lämppäalueen peilin kautta yleisön liikehdintää ja sinkosi peilin eteen tarkistamaan tilanteen. Ja mulle pisteet: en jäätynyt enkä jäänyt kiroilemaan kehään :) vaan pyysin Nellin takaisin areenalle ja jatkettiin esitystä. Loppu sujui hyvin, hypyt ja voltit meni innolla ja ilolla. Koko esityksen aikana pääsi vain yksi haukku, joten mission complished! Saatiin me Ihanimman Esityksen palkinto, joka oli ehkä enemmänkin Tsemppis-palkinto, sillä tuomari antoi meille 10+ siitä, että saatiin katkon jälkeen esityksestä kiinni ja vedettiin rinta rottingilla esitys loppuun.

Toki ekana mielessä oli harmitus tuosta peili-episodista, mutta sitten onneksi järki voitti ja näin kaiken hyvän. Nelli oli motivoitunut (lihapullat auttaa kummasti) ja iloinen ja poislukien tuo hetkellinen hairahdus, kontakti oli hyvää ja kaikki liikkeet tehtiin. Huipputunnelmissa ja luottavaisena kohti ensi lauantaita! Raporttia seuraa.

Tänään, huomenna ja toivon mukaan myös perjantaina käydään keppiharkoissa Anjalla. Tiistaina vedän tokavikat agilitytreenit ryhmälleni ja torstaina taas kokoonnutaan sekalaisella seurakunnalla kentälle aksailemaan.

Enää puolitoista viikkoa ja seuramme halli on käytössä. Ihan mahtavaa! Oon jo varannut ekan vapaavuoronkin. Päästään Nellin kanssa kunnolla treenailemaan liikkeitä uuteen koreografiaan.

Ihanaista syysviikkoa!