Ai vapaa viikonloppu takana? Pah, sanon mä. Aina sitä kaikenlaista puuhaa keksii, ettei tarttis soffalla pötkötellä.

Lauantai hurahti sellaista vauhtia - hyvä, että ehdin koiruudet lenkittää. Kymmeneltä oltiin Elsan kanssa hallilla valmiina liitelemään Mintun tahtiin. Ja kyllä me juostiinkin, sellaisen treenin Minttu tykitti heti alkuun. Lopussa kiitos seisoo (ja happi loppuu) ja saatiin Elsan kanssa homma sujumaan. Kyseessä oli siis varsin suoraviivainen suora, jonka lopussa piti ehtiä tekemään persjättö. Hyvä me!

Elsan huilatessa tein Nepparin kanssa saman pätkän just for fun. Nellillä on selkeesti ollut ikävä aksakentälle, sellaista vauhtia se nääs pisteli menemään. Paras osuus oli tietty pallon kanssa kirmailu.

Sitten Elsa pääsi keppitreeneihin. Putkesta hypyn kautta kepeille sellaisella vauhdilla, että tirppa tajusi itsekin jarraavansa liian myöhään, joten paineli suoraan targetille Mintun huomaan. Sama juttu tokalla kerralla. Sitten helpotettiin ja otettiin hypyn takaa. Sujui superhyvin. Sitten uudestaan putken kautta. Onneksi hokattiin, että Elsalle pitää nyt alussa vielä toistaa kepit,kepit-käskyä useampaan otteeseen, jolloin älyää hidastaa ajoissa. Ja kappas, sinne livahti tirppa pujottelemaan, että heilahti. Hyvä me (vol 2)!

Lopuksi tuttuun tyyliin kontaktitreeniä. Muutaman otoksen jälkeen Elsa alkoi hyytymään ja kontaktiasento vaihtui makuuasentoon. Hyödynnettiin törkeästi tirpan väsy ja treenattiin pari kertaa lähtöä takapalkalla. Ei varastanut, ei. Hyvä me (vol 3)!

Sunnuntaina vietettiin isänpäivää mummolassa hyvän ruoan, seuran ja lätkän parissa. Muuta ei tehtykään. Paitsi kerjättiin papalta juustoa. T. Neppari

Maanantai-ilta vierähti hallilla. Rallytokossa tarjolla oli kolme radanpätkää, joista kaksi oli alokas-luokan ja yksi voittaja-luokan settiä. Voittajaluokassa treenailtiin oikealla seuraamista sekä peruuttamista. Nelli veti huippuvireellä ja sai mamman suun hymyyn. Toki tuossa oikealla seuraamisessa ja peruuttamisessa on vielä omat haasteensa, mutta alku oli hyvä. Seisominen otti tänään koville, peppu oli penkissä aina kun silmä vältti. Lisää treeniä siis.

Elsan kanssa vedettiin agiradalta pätkä, jossa hyppyjä ja putki. Ohjauskuvioihin kuului persjättö ja persjättö. Mun lempiohjaus - not! Kauheen veivaamisen jälkeen saatiin pari onnistumista ja niihin olikin hyvä lopettaa treenit.

Tänään kotitreeninä harkkaillaan Elsan kanssa kontaktia ja Nepparin kanssa sitä The Temppua. Jos mies enää suostuu koekaniiniksi. Perjantaina polskitaan ja lauantaina koiruudet pääsevät "mummolaan" luksuspäivää viettämään, kun meikä suuntaa Tampesteriin kerhon vuosikokoukseen. Illalla juhlitaan synttäreitä. Sunnuntai on sitten lepopäivä. Paitsi iltapäivä, jolloin Elsa aksailee.