Tiistaisella kylpyläkeikalla vesi roiskui ja ilo oli ylimmillään, eikä vähiten helteiden vuoksi. Neppis veti ihan täydet 30 minuuttia intopiukeena ja olisi nelivetojarrutuksesta päätellen halunnut vielä jäädäkin.

Keskiviikkona oltiin Mintun ja Lucan kanssa hajuhommissa. Paikaksi valikoitui Ainolan parkkipaikka. Tehtiin kaksi treeniä: ajoneuvoetsintä ja ulkoetsintä (oleskelupaikka). Nelli ei ole tosiaan hirveästi päässyt harkkailemaan ja sen huomaa siinä, että se hakee multa koko ajan apuja ja/tai raapii/hyppii vasten nuuskittavia asioita. Joka tapauksessa sinnikkyydellä ja avustuksella Neppari löysi kaikki hajulähteet sekä autosta että oleskelupaikalta. Nyt vaan ahkera(mpa)a kotitreeniä, niin saadaan Neppis kunnolla mukaan geimeihin. Kiitos Minttu kuvista!

neppis2.jpg

neppis13.jpg

neppis19.jpg

neppis8.jpg

Eilen makoiltiin hierojan pakeilla. Muutoin oli Neppis normaali eli lievää kireyttä oikella puolella, mutta uutuutena nyt vasen lavantaus oli täysin jumissa. Onneksi se saatiin käsittelyllä auki. Nepparilla silmä lumpsaa aina. Nuo hierontasessiot on superkivoja, kun koiran hyvinvoinnin lisäksi saa parannettua maailmaakin Katjan kanssa :D

Ennen hierojalle suunnistamista kävin moikkaamassa Elsaa. Se oli niin iloinen saapumisestani, kampesi syliin ja pussaili. Ihana tirppa oli niin häpi ja pirtsakka, mahtavaa! Karvalapsetkin oli kasvaneet silmissä, yksi tytöistä oli varsinainen ronski-Hilda.

IMG_4217.jpg

IMG_4215.jpg