...mentiin koko viikonloppu - Porkkanaa ja tanssia!

Perjantaina aamusella startattiin Elsan kanssa kohti Virtoja ja Marttisten lomakylää, cairnien harrasteleiri Porkkana tähtäimessä. Matka sujui hyvin ja päästiin asemiin ennen kuin leiriläiset saapuivat kukin oman aikataulunsa mukaan. Viideltä alkoi itse äksön, kun esiteltiin leirivetäjät ja lajit. Sen jälkeen Tommy Wirén luennoi meille rotuominaisuuksien huomioimisesta kouluttamisessa. Luento oli tosi mielenkiintoinen ja avarsi taas omaa näkemystä rutkasti. Ilta päättyi iltapalaan ja -lenkkiin.

Lauantaina päästiin tositoimiin heti aamupalan jälkeen. Osa porukasta suuntasi lähimetsään mejä-puuhiin ja osa Salla Haaviston motivointiklinikalle / temppukouluun. Tahti oli tiivis, mutta hienosti kaikki jaksoivat! Elsan kanssa tehtiin pikkutreenit omissa oloissamme ja lähdettiin lounaan jälkeen kotia kohti. Paluumatkan pitstop tehtiin ystäväni Minnan luona. Elsa pääsi ihmettelemään Minnan heppoja. Aika jännä tilanne tuntui olevan.

elsajahepat.jpg

 

Sunnuntaina jälleen aamutuimaan ajeltiin Akaalle Elsan ekoihin virallisiin tanssikisoihin. Neppiskin pääsi mukaan, sillä saatiin kunnia esiintyä nollakoirakkona ja sen myötä sitä niin tarpeellista treeniä yleisön edessä.

Nelli oli siis vuorossa ekana. Ehdin onneksi lämmitellä Neppiksen kunnolla, vaikka vuoromme koittikin vähän yllättäen. Esityksen alku sujui tosi hyvin ja harmittaa, että unohdin taas palkkailla Nepaa tarpeeksi usein. Tuijottelua ilmeni keskivaiheilla ja lopussa, mutta tosi kivasti Nelli tuli kuitenkin jatkamaan esitystä. Haukkuja ei päässyt yhtään, jes! Ja malttoi keskittyä sekä alun että lopun maassa makoiluun. Olen supertyytyväinen Nepparin edesottamuksiin, tästä on hyvä taas jatkaa. Biisinä meillä oli Cyndi Lauperin True Colors ja ohjelma oli tarkoituksella tehty hyvin rauhalliseksi ja yksinkertaiseksi. (Videota ei valitettavasti ole, alkuhässäkässä unohtui pyytää jotakuta kuvaamaan.)

Elsa oli sitten vuorossa alokas-luokan vikana. Biisinä meillä oli Mikki Hiiri Merihädässä. Koska nämä siis oli meidän ekat kisat ja takana muutenkin vain yhdet tanssiepikset, hakusessa on vielä hyvät ja toimivat valmistautumisrutiinit. Nyt tehtiin lämppäalueella muutaman liike ja palkkailin kontaktista. Sitten meidät kuulutettiin estradille. Tirppa veneeseen ja meikä kans, kädenheilautus musamerkiksi. Sit mentiin.

Alkuun tuli yksi kielto, kun tirppa oli mielestään soudellut jo tarpeeksi. Sen jälkeen teki tosi hienosti eli mun pitää vaan omaa tönkköliikkumista parantaa. Loppua kohden Elsan vire laski ja jouduin ohjaamaan kädellä tosi paljon, että saatiin kasit tehtyä. Kaksi kieltoa tuli vielä loppuun, mutta itse loppuasento meni suunnitelmien mukaan. Hieman Elsa myös tuijotteli yleisöön lopussa eli siihen täytyy treeneissä puuttua / pitää mielessä. Muutoin tirppa teki ihan mahtavan napakymppi-suorituksen ensikertalaiseksi ja varsinkin kun meikä aina jännittää!

Saatiin huikeat pisteet 170,66 ja kunniamaininta! Päästiin myös palkintopallille nro 2. Ihan mahtavaa!

Tässä video meidän esityksestä.

IMG_1865%5B1%5D.jpg

Täytynee viritellä jotain rautalankaa noihin Mikki-korviin, aikas lurpsallaan tuntuvat olevan :)

 

IMG_1883%5B1%5D.jpg

IMG_1868%5B1%5D.jpg