Perjantaina startattiin Mintun kanssa kohti Joensuuta. Mukana Luca, Nepa ja Elsa. Illansuussa oltiin perillä ja ehdittiin nähdä Suomen pelistäkin loppupätkä. Luca oli aikas in love Elsaan - Nepa-parka kolmantena pyöränä, tosin oli itse kyllä heti alusta alkaen tehnyt Lucalle selväksi marssijärjestyksen :)

Lauantai koitti aurinkoisena. Raviradan ruohikkokehät olivat läpimärkiä, joten ei ollut kyllä ihan paras alusta. Tuomarina oli irlantilainen vanha herra Seamus Oates. Jännitystä oli ilmassa, kun Luca ja Minttu menivät kehään. ERI tuli ja sen perään luokkavoitto SA:lla. Kun valittiin paras uros ja tuomari näytti Lucalle ykkösijaa, ei riemulla ollut rajoja! Serti ja cacib, aivan huikean upeeta! Ja kirsikaksi kakun päälle, Luca oli myös ROP. Ihan mielettömän hienoa - onnea vielä kerran Mintulle ja Lucalle!

luca-normal.jpg

Luca esiintyi varsin hienosti myös ryhmäkehässä, jossa pääsi kahdeksan joukkoon. Ihan superhienoa! Nellin esiintymiseen olen todella tyytyväinen. Narttuja oli 17 ja Nepa oli hienosti PN3 ja sai varasertin. Taas niin lähellä oli.

ryhm%C3%A4-normal.jpgnepa-normal.jpg

 

 

Sunnuntaina tuomarina oli Tuula Savolainen. Luca sai ERIn ja oli luokkakakkonen. Elsa reki debyyttinsä virallisissa näyttelyissä Suomessa varsin mukavalla tuloksella ERI2. Tirppa oli koko ajan nenä maassa, joten siihen nähden tosiaan hyvä suoritus. Täytyy treenailla vielä paljon, että saan pikkukoirasta parhaan irti. Mutta tuomari kyllä tykkäsi paljon.

Koska lauantai-ilta venyi aikas myöhäiseksi juhlahumussa, lähdettiin ottamaan pikkupäikkärit hotellille ennen kotimatkaa. Pitstop Mikkelin mäkkärissä ja kotiuduttiin kuuden maissa illalla. Väsyneinä, mutta onnellisina. Kiitos Minttu huippuseurasta! Ollaan puhuttu koiraa ja agilitya sekä naurettu vedet silmissä. Ihan mahtava viikonloppu!

kimppa-normal.jpg

Iso kiitos myös kaikille näyttelypaikalla olleille seurasta ja onnittelut menestyneille! Tarjalle xtra-kiitos kumppareiden lainasta :)