Elsan kanssa treenattiin tiistaina Maijun opeissa. Hienosti jaksoi tirppa keskittyä, vaikka odotusaika venyikin lähes kolmeen tuntiin. Harkkarata näytti tältä:

mkorhonen_201015.jpg

Alun hyppyjen ohjausta fiilattiin muutama kerta. Nelosputkeen sujahti hienosti ja mä ehdin yllättävän hyvin ohjaamaan vitoshypyn. Elsa tykitti upean puomin monta kertaa, jes. Takaakiertoa 8-hypylle hinkkailtiin hetki, koska mun oma linja peitti tirpan näkyvyyden. 9-putken jälkeen persjättö, nopea käännös hypyllä 10 ja siitä persjättö-vastakädellä ohjaus 11-putkeen.

Putkijarrua harkattiin 13-putkelle. Keinu sujui taas Elsalta tosi hienosti ja vauhdikkaasti. Nopea kääntö 16-hypyltä 17-putkeen ja ehdin nipin napin ohjaamaan 18-putkeen. Valssilla 19-hyppy ja törkkäys putkeen. Sieltä ohjaus kepeille. Ja tirppahan teki joka kerta mahtikepit. Ihan käsittämättömän upea fiilis. Maijun ohje tuohon meidän katson-mammaa-putken-jälkeen-jos-kepit-seuraavana -ongelmaan oli, että kädellä täytyy ohjata sisäänmenolle, jottei jää arpomaan.

Japanilainen tehtiin hypylle 22 ja takaakierto-valssi 23-hypylle. Siitä lähetys putkeen ja huolellinen ohjaus vikoille hypyille. Niin me taas vaan tirpan kanssa tehtiin koko rata. Ihan uskomatonta. Jälleen poistuttiin voittaja-fiiliksellä treeneistä. *yhtä hymyä*

Ennen omaa treeniä koutsasin huippuryhmääni. Tehtiin mukaelmaa tuosta Maijun radasta. Kyllä ne vaan on taitavia koirakoita. Nähtiin onnistumisia niin vauhdin, kontaktien, pujottelun kuin ohjaustenkin osalta. Jes!

Eilen oltiin polskimassa herrasseurassa. Hoo oli myös mukana ja hoiti Nepparin uittamisen. Tai siis lelun heittämisen, Nepaa kun ei uittaa tarvitse. Mä sain keskittyä Elsaan ja saatiin muutama edistysaskel kohti itsenäisempää altaaseen menoa. Kun päästiin kotiin, karvanopat raahautuivat sohvan nurkkaan kuorsaamaan.

Tänään Elsa lähtee reissun päälle kasvattajan kanssa. Luvassa on näyttely Seinäjoella lauantaina. Me jäädään Neppiksen kanssa kotimiehiksi ja mennään perjantaina hallille omatoimitreenaamaan tanssimuuveja.

Viime yönä kello soi klo 23:55, jotta sain laitettua ilmoittautumisen Janakkalan koiratanssikisoihin marraskuun alussa. Toivon mukaan en herännyt turhaan ja saadaan paikka. Älytöntähän toi ilmoittautuminen keskellä yötä on, mutta mitäpä sitä ei tekisi rakkaiden harrastusten eteen?