Maanantaisissa rallytokotreeneissä vedettiin pikkujoulumeiningillä. Aloitettiin Houkutusten Highwaylla, josta yksikään koiruus ei selvinnyt ihan kunnialla maaliin asti :)

Tässä Nellin tyylinäyte ja tässä Elsan.

Joulunpyhät löhöiltiin ja ulkoiltiin - varsinkin joulupäivänä, jolloin sää oli aivan fantastinen!

Elsan kanssa vetäistiin Tapsan tanssien sijasta agitreenit aamutuimaan tapaninpäivänä, ihana Minttu oli taas koutsaamassa. Keppitreenit yhdistettynä ratatreeneihin ja kontaktiharkkaan, hienosti meni. Neppari pääsi myös viilettämään ja tehtiinpä parit koiratanssitemputkin: näpy ja selän päälle hyppy. Nepa loisti, siistii!

Eilen aksailtiin taas Mintun opissa möllihyppärillä. Alla kuva radasta. On se koiruus vaan niin super ja nopea! Etsittiin Elsan "äärikohtia" eli hiottiin ohjauksia ja katsottiin tirpan rajoja. Toinen sai juosta niin, että lopussa oli sitä mieltä, että pitäkää kioskinne :) Mutta jäi kyllä niin hyvä mieli, sillä opin paljon uutta ja kertasin vanhaa. Käsien käyttö minimiin ja tärkeä juttu on muistaa, että tirppa reagoi mun kropan liikkeisiin aivan uskomattoman herkästi eli steppailut ja hötköilyt minimiin. Helpommin sanottu kuin tehty!

mollihypparitreeni.jpg

Tänään taas rallatellaan Nepparin kanssa ja aksaillaan Elsukan kera. Loppuviikosta luvassa polskuttelua ja fyssarikäynti.

Reipasta viikkoa!