Mutta lomalainen ei valita. Neppari ja Elsa ehkä vähän.

Torstaina käytiin Tuusulanjärvessä pulikoimassa. Mukana Minttu ja Taco, joka oli varsin kiinnostunut Elsasta, eikä uimisesta meinannut tulla mitään. Nelli ei paljon välitä muista ihmisistä, eikä koirista - se on ihan fanaattinen vesihirmu. Innostuin itsekin pulahtamaan ja sekös oli koiruuksien mieleen.

kuva%2B3-normal.jpg

Perjantaina mentiin iltamyöhällä metsään. Saatiin kirmata omine kuonoinemme, ainostaan alkupätkällä törmättiin pariin kanssahaukkujaan. Pahoittelen kuvien huonoa laatua.

kuva%2B2-normal.jpg kuva%2B1-normal.jpg


Lauantaina käytiin "mummolassa" nautiskelemassa herkuista. Sen jälkeen suunnattiin taas järvelle pulikoimaan. Ja illan päätteeksi Nepa nautti vielä virkistävän suihkun takapihalla kukkien kastelun yhteydessä. Elsaa ei moinen hömpötys kiinnostanut.

Tänään polskittiin jälleen Hyvinkään uimalassa Väiskin ja Inkun kera. Olen aina pitänyt molemmilla koiruuksilla liivit päällä, mutta tänään en laittanut niitä Nepalle lainkaan. Onneksi en, sillä Neppari polski menemään entistä vakuuttavammin. Elsa sen sijaan joutuu remmiuimaan kunnes prinsessalle valkenee se fakta, että uimalassa uidaan, eikä vaan juosta lelu suussa ympäri allasta.

Meillä on alakerran remontti edelleen käynnissä. Varmaankin puolivälissä ollaan. Toivon mukaan saadaan homma loppuviikosta pakettiin, jotta päästään mökkeilemään. Kokoonpano on vielä hieman avoin, aikataulusta riippuen siis.

Nyt meikä hiljenee, sillä muualta kuuluu jo autuasta kuorsausta. Arvasittekin varmaan, ettei sitä uimavideota saatu vieläkään kuvattua. Uusi yritys keskiviikkona.