Meillä on ollut yövieras kyläilemässä viikonloppuna. Ihana Salli (suomenlapinkoira) on viihtynyt hyvin, vaikka Neppari välillä onkin kauniisti "hymyillyt" vieraskoreana. Elsa sen sijaan ei ole juuri Salliin huomiota kiinnittänyt eikä tilannetta jännitellyt. Hoon sanoin: ainoa, mikä Elsaa jännittää on seuraavan ruuan sisältö ja koska sitä mahtaa saada :D

Käytiin omassa porukassa (eli siis Mintun poikain kera) tänään aamusella uimassa. Salli jäi siis kotivahdiksi. Hyvin polskivat ja kerrankin ilman turhia juoksuhepuleita ympäri allasta. Tehokasta touhua, nyt on naattia koiraa sohvannurkassa.

Torstaina kävin talkoilemassa matonasennuspuuhissa seuramme uudella hallilla. Tai siis halli ei ole uusi, mutta meidän käytössä alkaen maanantaista. Talkoolaisia oli runsaasti paikalla ja homma sujui aikas nopsasti ja kivuttomasti. Superporukka oli perjantaina käynyt vielä liimailemassa maton, joten talkoot perjantailta olikin peruttu.

Niiden sijaan käytiin Anjan luona taas kepittelemässä. Samalla draivilla mentiin. Todettiin, että kovasti yrittää Elsa ennakoida radan jatkumista, joten tarvitsee vielä kannustusta jatkaakseen kepit loppuun asti. Sisäänmenot on jo aikas kivoja ja kestää myös pikkukehut pujotellessaan.

Tänään mennään kokeilemaan uutta hallia pikkutreenien merkeissä. Tiistaina alkaa sitten tositoimet, kun päästään jälleen viikkotreenien makuun. Se on hyvä, sillä ratatreeniä Elsan kanssa kaivataan kovasti.

Aijuu, se Nepparin huuli alkaa olla jo parempi. Saatiin lekurilta rasvaa ja puhdistusohjeet, mitkä näyttää tepsineen. Ihan kunnossa se poimu ei vielä ole, mutta suunta on oikea. Plussaa siitä, että selvittiin ilman antibiootteja.

Leppoisaa sunnuntaita!