Tiistai-ilta meni agilityn parissa. Ekaksi käytiin Elsan kanssa treenailemassa Anjan luona keppejä ja siihen perään kävin pitämässä harkat ryhmälleni. Tehtiin ratatreeniä (Reetta Mäkelän 1-lk kisarata) sekä yksittäisiä esteitä.

rata_150915.jpg

On kyllä aivan huippua nähdä ryhmäläisten kehittyminen sekä motivaatio. Paljon on tehty töitä ja se näkyy. Mikäs sen fantsumpaa näin kouluttajan kannalta. Jäljellä on vielä kaksi treenikertaa ennenkuin siirrymme halliin ja ryhmä vaihtuu. Nyyh.

Elsan pujottelutreenejä jatkettiin keskiviikkona ja tänään perjantaina. Yhteensä ollaan siis käyty ohjureilla harkkaamassa viisi kertaa, joka kerta 4-8 toistoa. Stipluja on tullut muutama ja ne Elsa on korjannut hienosti seuraavalla yrittämällä. Ohjurit on nyt sellaisella korkeudella, ettei tirppa niitä enää näe, mutta nostellaan ne kuitenkin kerta kerralta ylemmäs, ei siis oteta kerralla pois. Treenit jatkuu maanantaina ja silloin muutetaan keppien asentoa ja vaihdetaan eri este pujottelun alkuun ja loppuun. Tässä tämän illan sessiot. Hyvä Elsa!

Pujottelu 1
Pujottelu 2
Pujottelu 3

Keskiviikkona korkattiin uimahallikausi Mintun jengin kanssa. Eikä osattu onnitella syntskäsankari-Ricoa. Onneksi meni jälkikäteen onnittelut perille. Elsa oli unohtanut, mitä uimahallissa tehdään. Ens kerralla H saa lähteä mukaan uittamaan Nepparia, jotta me saadaan palauteltua tirpan mieleen uimahallin käytössäännöt.

Torstaina käytiin tirpan kanssa treenailemassa muiden mukana alla olevaa rataa (laatinut Leena Rantamäki-Lahtinen). Alun "putkeenlähetys" sujui yllättävän mallikkaasti, vaikka siis olin putken 3-hypyn päässä. Valssilla meni parhaiten tuo 3-4 -väli ja sitten takaaleikkaus 5-hypylle. Puomille meni hienolla vauhdilla, mutta alastulolla hiipii useaan otteeseen asentoon. Korjasi kyllä, mutta jäi vaivaamaan. Lisää treeniä.

Keinu sujui vauhdikkaasti, ehkä jopa liiankin, vaikka Elsa pysähtyikin keinun päähän. Keinua täytyy ahkerasti vahvistella. Takaaleikkaus 13-14 -väliin pitää malttaa tehdä tarpeeksi myöhään, ekalla kerralla tein liian jyrkästi ja liian aikaisin, jolloin Elsa kääntyi pois 14-hypyltä. Onnistuin myös ajautumaan liian pitkälle, jolloin vauhtini pysähtyi ja sitä myöten myös Elsa. Tarkkana siis oltava. Keppejä ei tehty lainkaan. Muurilta Elsa eksyi ensin putkeen. Korjaussarjalla saatiin hieno A pysähtymisellä ja siitä vauhdikas loppusuora.

Lopussa Nellikin pääse kerran hurvittelemaan radalle. Pieniä kauneusvirheitä tuli, mutta ei me välitetty, kun meillä oli kivaa. Kiitos treenikamuille!

rata_170915.jpg

Huomenna menen talkoilemaan seuran kisoihin iltapäiväksi. Sunnuntaina talkoilen tanssiepiksissä Akaalla ja samalla otetaan Nepparin kanssa kenraali meidän viikon päässä häämöttäviin virallisiin kisoihin.

Ihanaa syksyistä viikonloppua!