Ihanaista koiranpäivää kaikille tassuille ja nöpökuonoille tasapuolisesti! Meillä ei sen kummemmin juhlisteta, koska koiran päivähän on joka päivä.

Elsan maanantainen pujottelusessio sujui kivasti. Viisi verkkoa, joista kaksi oli jo ihan reilusti ylhäällä ja loput kolmekin parikymmentä senttiä. Hyvin menee siis. Tänään jatkuu koutsin opeissa kevyellä meiningillä, johtuen eilisestä fyssarikäynnistä. Tarkoitus on vetää keppitäsmää nyt urakalla: tänään, huomenna, sunnuntaina, maanantaina ja keskiviikkona. Sen jälkeen kotona olevat lainakepit menee palautukseen ja treenaus keskittyy hallille ja kentälle, mistä johtuen treenikerrat hieman harvenee. Tiistaina on hallitreenit, joten silloin tehdään rataharkkaakin.

Elsa olikin alkuviikon Satu-tädillä hoidossa ja kotiutui eilen suoraan uuden fyssarimme Irina Luodon käsittelyyn.

Irina (Eläinfysioterapia Adalmiina) on ihan mahtava tyyppi ja käsitteli koiria todella hienosti ja ammattimaisesti. Nepparikin lämpeni kertalaakista. Molemmat koiruudet ihan ok kunnossa. Elsaa kehui vallan elastiseksi, tosin oikea puoli hieman jumittaa, ihan niskasta takaosaan asti. Aukeni hyvin käsittelyssä ja saatiin venyttelyohjeet kotiin. Nelli oli paremmassa vedossa kuin uskoinkaan, kotiharkaksi tasapainotyynyilyä. Erityisesti oikea takaosa vaatii vahvistamista.

Tiistain treenit sujuivat kontaktien ja helpohkon radan parissa (kuva alla). Ryhmäläiset suoriutuivat hyvin ja tehtiin tarkemmat suunnitelmat kontaktien jatkosta. Aloitteleville saatiin vinkit 2on2off-harjoitteluun sekä verkkokeppeihin. Hirmutaitavia ja kuuliaisia ovat kaikki, täydet pisteet!

rata_210415.jpg

Huomenna mennään polskuttelemaan ja sunnuntaina on Nepparin tanssitreenit pitkästä aikaa. Saas nähdä, lenteleekö taas hampaat!