Pikkuhiljaa ollaan Mälsiksen kanssa taplailtu takaisin tanssin pariin. Sunnuntaina treenailtiin Jessican luona Haldenissa. Mun visio oli päästä vetämään koko esitys muutamiin osiin pilkottuna, koska treenitiloja moiseen ei oltu vielä Oslosta löydetty ja Jessican luona sellaiset oli. Visio ei kuitenkaan aina kohtaa todellisuutta. Jessica opasti meitä enemmänkin motivaation ylläpidossa, mikä on toki huipputärkeää, jotta saadaan esitys kokonaisuudessaan maaliin kisoissa. Monta hyvää vinkkiä tupsahti treenireppuun ja pari ehdotusta esityksen hiomiseenkin saatiin. Paljon on asioita, missä meikän pitää parantaa - Elsa kyllä osaa liikkeet ja intoa piisaa. Iso kiitos Jessicalle!

Löysin meille vihdoin treenipaikan noin puolen tunnin ajomatkan päästä kotoa (Lahaugmoen Hundesenter). Treenitila ei ole suuri, mutta se on lämmin ja edullinen (150NOK / 2h). Varaukset voi tehdä kätsysti netin kautta ja plussana päästään metsään lenkkeilemään, sellainen nääs löytyy treenipaikan vierestä. Ekat omatoimitreenit on luvassa sunnuntaina, tarkoitus on harkata kehäänmenoa ja alkuasentoa, itse esitystä neljässä osassa sekä ekan liikkeen vahvistamista. Ja meikä muistaa olla hitokseen iloinen ja kannustava. Tuolla samaisessa paikassa treenailevat myös Nose Workia eli pannaan vakavaan harkintaan mahdollinen nenutyön jatko Naomin opastuksella.

Eilen Elsukainen tapasi poikaystävänsä Momon. Ihana pari ja täyttä törinää, sanois Uotisen Jortsu. Kaverit jaksaa pelata palloa ja pussailla. Illan kruunasi kimppailtalenkki.