Ensi alkuun upeat uutiset Cairnterrierikerhon suunnalta: Neppis on Vuoden koiratanssi cairn 2016 ja Elsa otti kakkossijan! Vaikkei kilpailua juuri ollut, olen silti älyttömän ylpeä karvanopista <3

tanssi1.jpg elsatanssi.jpg

 

Elsa oli puolitoista viikkoa lomailemassa Sandnesissa, Stavangerissa (meikä vähän lyhyemmän aikaa). Oli virkistävää päästä hetkeksi "maaseudun" rauhaan ja nauttimaan ison talon isosta takapihasta sekä aivan huikeista maisemista. Pelattiin palloa ja heitettiin keppiä, juostiin ja riekuttiin. Kumivenekin löydettiin ullakolta eli treenailtiin myös. Hienosti Elsa muistaa ja osaa temput - nyt pitääkin harkkailla enempi sitä palkkaamattomuutta ja liikkeiden yhdistelyä.

Onneksi tässä on vielä kisoihin aikaa, sillä sisätreenipaikat on aika kortilla. Jessican luo siis mennään maaliskuun alkupuolella, mutta muutoin harkkailu tapahtuu pitkälti kotona, meidän sisäpihalla sekä puistossa. Sinänsä ulkotreenit on hyvästä, sillä kaikki kesän tanssikisat on ulkona ja samalla tulee treenattua häiriötäkin. Uusia temppujakin on työn alla. Huippua on ollut päästä taas puuhastelemaan yhdessä.

Eilen oltiin ekaa kertaa fyssarin vastaanotolla. Renate on myös eläinlääkäri ja kiropraktikko, joten hyvissä käsissä onpi Mälsis. Renate kyseli ensin paljon taustatietoja, sitten käsitteli Elsan ja lopuksi jumpattiin sekä saatiin kotiläksyt. Seuraava tapaaminen on jo kolmen viikon päästä. Samaan yhteyteen yritän saada Elsalle ajan eläinlääkärille, sillä tirpan vasemmassa kankussa on joku kummallinen, kova pieni näppy. Toivottavasti ei ole mitään vakavaa.

Pikkuhiljaa saadaan siis rutiineista kiinni. Uimisasiat on edelleen vaiheessa, muttei unohdettu. Onneksi mennään kesää kohden ja uimapaikkoja on silloin tarjolla yllin kyllin. Loppuun vielä muutama räpsy meidän suosikkipuistosta, Tøyenparkenista, jossa vietettiin ihanaista päivää viimeksi lauantaina.

e4.jpg

e3.jpg

e2.jpg

e1.jpg