... meni viikonloppu. Tai siis lauantai. Oltiin Sallan luona treenailemassa, mukana oli myös Elsa. Sekä tietty treeniseurana tuttu jengi: Minttu & Luca (+ vierailevana tähtenä Tauski), Minna & Raimo ja Brädi sekä Kata & Helmi.

Keskityttiin Nellin kanssa haukkumisen estoon. Heti, kun Neppis näytti kiihtymisen merkkejä, otin viereen ja käveltiin vaan rauhassa. Tuntu tepsivän. Muutettiin myös koreografiaa niin, että jätettiin käsipujottelut pois, koska ne aiheuttaa Nepparin verenpaineen kohoamista. Tilalle seuraamista ja roundia. Alun näpyn jälkeen muutin rintamasuunnan kohti areenan keskustaa, jolloin Nepa ei toivon mukaan jää enää hämmästelemään yleisöä. Mukaan otettiin myös pätkä peruuttamista pyörähdysten jälkeen. Hyvältä siis näyttää.

Päästään testaamaan muutoksia epiksiin viikkoa ennen virallisia kisoja. Mun pitää muistaa "rataantutustumisessa" kävelyttää Nepparia edestakaisin areenan etuosassa, jotta ei siis kurkkisi sinne yleisöön esityksen aikana. Tärkeää olisi myös, että muistaisin höpötellä Nellille, jotta saan paremmin huomion itseeni.

Treenailtiin lisäksi uusia kuvioita. Käden ympäri pyöriminen ja mun yli hyppääminen / ali meneminen ovat ihan hyvällä mallilla. Superkivat ja onnistuneet harkkailut siis takana.

Tirppa aka Mikki Hiiri merihädässä pääsi myös hetkeksi estradille harjoittelemaan soutamista. Sain Sallalta täsmävinkit ja niillä jatketaan treenailua kotosalla.

Sunnuntai vietettiin leppoisasti kotosalla. Paitsi Elsa, joka pyörähteli Tervakoskella näyttelyssä. Hienosti tirppa veti: tuloksena erinomainen, SA, luokkakakkonen ja paras narttu 3. Kiitos Heidi!

Tällä viikolla olisi tarkoitus normitreenien lisäksi aktivoitua Elsan pujottelutreenien kanssa sekä käydä Neppiksen kanssa Nose Work -tutustumiskurssilla viikonloppuna. Tänään kuitenkin relataan hierojalla.