Perjantaiset tanssitreenit valssailtiin Nepparin kanssa läpi hienosti ja sujuvasti. Mukana menossa mieheni H, joka osoitti siis tosi rakkautta viettämällä perjantai-illan meidän puuhasteluja katsellen <3 :D

Käytiin koreografia läpi palastellen ja hiomalla. Alku oli hyvä ja nyt palkkailen Nepaa siitä, että seuraa nätisti vieressä kun mä otan laukka-askelia. Tämä siksi, että noi laukat on välillä aiheuttaneet Nepan viretilassa piikin, jolloin sitä haukkua tuppaa kuulumaan. Muokattiin hieman seuraavaa pätkää ennen pyörähdyksiä niin, että Nepa tulee mun jalan ali eteeni, josta on helpompi jatkaa noihin pyörähdyksiin. Näin saatiin liikkeiden yhdistely sujuvammaksi ja Nellin vire pysymään maltillissa lukemissa. Käsipujottelua treenattiin nyt alkuperäisen koreografian mukaan takaperin ja se sujui hyvin. Tanssinumeron kohokohta eli hyppy-voltti-yhdistelmä tehdään ensin sivusuunnassa ja sitten eteenpäin, jotta liike näkyy varmasti tuomareille asti. Sitten loppua muokattiin niin, että jään eri suuntaan istumaan, jotta loppuasento ei ole niin "pervo" :D :D (tätä en kyllä ollut ajatellut lainkaan ennen tuomarin kommenttia) Todettiin, että koska Nelli tekee mielellään niitä roundeja mun ympäri, niin jätetään jalan alitukset kahteen ja tehdään vastaavasti round yhden sijaan kahdesti. Kotiläksynä alituksen lisäksi tuota mahan päälle tulemista, kun ruukaa aina jäädä vähän puolitiehen. Supertreenit! Neppari piti pienen tauon koreografia-treenin jälkeen ja lopussa treenailtiin peruuttamista.

Elsa pääsi myös temppuilemaan. Tirppa esitti parasta energistä itseään alusta loppuun. Ensin tsekattiin peruuttamisen tilanne. Se sujuu aikas kivasti, tosin saisi mennä suorempaan ja vauhdikkaammin, joten otettiin apukäytävä käyttöön ja vahvistettiin. Seuraavana harkattiin "tanssi"-liikettä, jossa Elsa nousee takajaloilleen ja pyörähtää ympäri. Tämän se on oppinut jotenkin puolivahingossa, mutta hyvin meni kun naksuteltiin ja palkattiin. Sitten kokeiltiin "kurrea" eli istumista etutassut ylhäällä. Naksu ja maksu toimi tässäkin. Lopuksi tirppa opetteli mun ympäri pyörimistä. Huikeen nopeasti se oppii kyllä, pakko myöntää. Tästä on hyvä jatkaa. Ties vaikka Elsankin kanssa yritetään saada jonkinmoinen koreografia kasaan.

Lauantaina käytiin Tarjan ja Ranen kanssa viimeistelemässä Agirotu-kunto kohdilleen pienen hyppäripätkän siivittämänä. Elsan kanssa tehtiin keppejä, jotka ei sujuneet ei sitten millään. Taidetaan pitää niistä pieni tuumaustauko. Muutoin tirppa veti hyvin. Neppari osoitti pätevyytensä ja teki kaksi hienoa radanpätkää, jätettiin homma siihen. Treenien päätteeksi kasvattaja haki Elsan ja me suunnattiin Nellin kanssa koirauimalaan. Neppari pärski sydämensä kyllyydestä ja uni maittoi, kun kotiin päästiin.

Sunnuntaina kantautui hienoja uutisia Ruotsin maalta Gällivaresta. Velipoika-Albert oli upeasti PU2 ja sai sertin, jolla valioitui Ruotsin muotovalioksi. Elsukainen oli myös esiintynyt hienosti ollen valioluokan kakkonen ja PN4. Huikeaa Heidi ja hirmusti onnea! Ei ollut turha sissireissu :D

Tällä viikolla luvassa on Merjan ja Väiskin hajuerotteludemon kuvausta, aksatreenit Elsan kanssa sekä kehäsihteerihommia Tuusula Summer Showssa. Ja sunnuntaina sitten Se Agirotu punk-teemalla. Reipasta viikkoa!