Torstain treeneissä esiinnyttiin Nepparin kanssa aksaporukalle tanssikenraalin muodossa. Eipä ollut kehumista menossa. Alku taas suht ok, mutta samassa kohtaa kuin viimeksikin Nellin keskittyminen herpaantui ja loppu meni ihan plörinäksi. Masennus iski, koska Nelli ei näytä enää niin iloiselta omalta itseltään kuin aiemmin. Laitoin mayday-viestiä opelle, jolla vankka kokemus terrierien sielunmaailmasta. Sieltä tuli viestiä takaisin, että nyt ei enää uutta kenraalia, vaan yksi treeni, jossa joka liike tehdään omanaan ja kaikesta palkka. Sopii sitten toivoa, että Nepalle sattuisi hyvä päivä lauantaiksi. Pääasia olisi, että tekisi sen mitä tekee iloisesti häntä heiluen ja että meikä muistaisi hymyillä koko esityksen ajan. Siinä tavoitetta kerrakseen. Pitäkäähän siis peukut pystyssä.

Elsa loisti aksailun puolella. Treenattiin kontakteja sekä pientä radanpätkää. Tirppa veti taas sata lasissa ja teki hienot kontaktit. Lopuksi vielä pujoteltiin. Nyt ollaan siinä pisteessä, että otetaan ensi kerralla loputkin kolme verkkoa pois. Siihen malliin nääs E tykitti, fokus täysillä eteenpäin. Huikeeta ja jännää! Tästä seuraa rapparia myöhemmin.

Perjantai-ilta vietettiin Ojangossa agiepiksissä. Ekalla rundilla treenattiin kontakteja. Jännä juttu, että kisatilanteessa haluaa juosta ne läpi, vaikka treeneissä pysähtyy lähes poikkeuksetta. Elsa varasti jo lähdössä, palautin takaisin. A:n juoksi läpi, palautin takaisin, jonka jälkeen otti kontaktin hienosti. Puomia veivattiin kolmesti. Eli ekalta rundilta viisi hyllyä :D Tokalla kiekalla sitten mentiin urku auki. A hyvä, vaikkakin vähän autoin hidastamalla itse. Puomista tuli läpi, mutta en voinut olla ihailematta tirpan vauhtia puomilla ja ehkä siksi annoin mennä myös vikan hypyn. Edelleen siis mulla tosiaan parannettavaa, mutta tirppaan olin tyytyväinen. Nollarata hienoon aikaan, ykköspalli ja Tehis-Cupin voitto. Mälsis rulaa!

Tässä video radasta

palkintopalli.jpg tulokset.jpg

Eilen oltiin Katjan luona hieronnassa. Samat jumit kuin aina: Nepparilla molemmat lavantaukset ja Elsalla takajalat. Jumppaa ja venyttelyjä tuttuun tyyliin kotihoitona.

Tällä viikolla luvassa on koulutettava aksaryhmä tiistaina, omat treenit torstaina ja sitten Se Tanssi lauantaina. Sunnuntaina ollaan misseilemässä Tuurissa, pääsen itse kehään Elsan kanssa. Superkiva viikko edessä!