Pariisista kotiuduttu. Ja heti päästiin tositoimiin, kun torstaina suunnattiin hyppytekniikkatreeneihin Ullan luo. Nepa on kuulemma ihan kivasti kehittynyt talven aikana, vielä on etupainotteisia hypyt eli takaosaan tarvittaisiin lisää voimaa. Sitä siis treenataan. Elsan tekniikka on todella hyvää, eli jatkamme samaan malliin. Nyt onkin hyppäritunnit kesän verran tauolla, tosin tarkoitus on kyllä treenailla omatoimisesti kesän aikana.

Lauantaina klo 6.00 startattiin Mintun ja Maijun kanssa kohti Savitaipaletta. Cairnit tuomaroi Jetta Tschokkinen. Nepa voitti luokkansa, mutta jäi ilman SA:ta. Mikä harmitti hieman, koska jos sen SA:n olisi saanut, olisi tullut serti automaattisesti, koska muut nartut eivät myöskään sitä saaneet. Luca oli ERI2 ja Salli EH4. Mutta näin tällä kertaa. Seuraava yritys toukokuussa :)

Matkaseura oli huippua, kiitos Mintulle ja Maijulle. Maailmaa tuli parannettua ja agilityä puhuttua :)  Sovittiin, että uutta reissua kimpassa kehiin.

Lauantai-iltana iski kuume ja väsy :( Sunnuntaina käytiin Buranan voimalla koirauimalassa oppaana Maijun suomenlapinkoirille Sallille ja Santulle. Salli pääsi jo jyvälle uimisesta ja lähtee varmasti uudelleenkin seuraksi. Santtu oli ehkä hieman sitä mieltä, että onks pakko. Nepa ja Elsa vetivät ihan omaa show'ta, eivätkä siis välittäneet uusista uimakavereista tuon taivaallista.

Nyt lepoa ainakin tämä päivä. Katsotaan, mitä lekuri sanoo.