Aamulenkillä törmättiin taas Enzoon kaksikin kertaa. Vahinko"Elsa" pääsi, kun tirppa jäi kylkiasentoon odottelemaan, josko Enzo tulisi moikkaamaan. Vastaan tuli myös yksi cockeri, jolle ei rähisty lainkaan, sekä welsh corgi, joka kohdallamme aloitti pienet haukut. Ja Neppis vähän vastaili. Yleensä tämän koiran kohdalla pidetään isompaakin meteliä, joten siihen nähden meni hienosti.

Päivälenkillä oli taas niin pimeetä ja märkää, että ihan ällötti. Ei treffattu muita karvakuonoja. Ei lipsahduksia mun suusta, jes.

Illalla käytiin kouluttajan luvalla uimassa. Seurana tuttuun tyyliin Mintun pojat. Mintulle iso kiitos Neppiksen uittamisesta, mä sain keskittyä tirppaan. Yhden "Nelli uimaan" lipsahduksen tietty päästin, Elsalle en puhua pukahtanut mitään. Tirppa yllätti ja ryntäsi lähes joka kerta innolla lelun perään, mikä siis on suuri muutos aiempaan. Olen nääs joutunut Elsaa yleensä vähän maanittelemaan ja tuuppaamaan. Mahtikiva!

Elsan selkäkuvatkin on nyt lausuttu Kennelliitossa. Kunnossa on, mikä on superhieno juttu.

Kaksi päivää jäljellä. Tulis jo sunnuntai. Nyt ollaan muuten tehty huomio, että ihan kuin karvanopat ei enää välittäisi mitään tästä huomioimattomuudesta, liekö kärsinyt inflaation. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Neppiksen korvat olisivat olleet parhaiten kuulolla keskiviikkona, jos sille siis olisi saanut puhua. Mutta katsotaan, miten sitten sunnuntaina käy.

Huomenna en ehdikään päivitellä päivän kuulumisia eli lauantaina seuraa sitten kahden vikan päivän rappari. Viikonloppuja!