Alkuun kuvia aiemmin kirjuuttelemistani lammesta ja laavusta. Käytiin eilen Nepparin kanssa uusintakatsastamassa paikat ja tällä kertaa ei satanut, niin saatiin kuviakin. Neppiskin oli ilmaan tyytyväisempi ja keskittyi suurimmaksi osaksi mustikoiden syöntiin.

IMG_1603.jpgIMG_1605.jpg

 

IMG_1610.jpg IMG_1607.jpg
IMG_1608.jpg IMG_1609.jpg

 

Eilen myös aloitettiin uusien temppujen harjoittelu. Ihan nauratti, kun ne ovat sellaisia, jotka moni on opettanut koiralleen jo ajat sitten, esimerkiksi kurre-istunta ja kumarrus. Meillä agendalla oli edellämainittujen lisäksi jakkaran kiertäminen niin, että etutassut on jakkaralla sekä "rähmän pyyhintä silmästä". Harjoittelu sujui vaihtelevasti ja hommia riittää. Lopuksi otin pienen kaukoliiketestin: Nelli peruuttamaan riittävän kauas, sillä pyörähdys ja sitten paikalleen jäänti. Tämä loksahti hienosti paikoilleen. Sen sijaan tassunanto kaukoliikkeenä oli vielä liian hankala Neppikselle - se tarttee käden tai jalan, jolle voi tassua räpätä. Tämä siis harkkalistalle myös.

Tänään illalla olen todellisen jännän äärellä. Vedän ensimmäisen koiratanssiyksärin. Apua! Kyseessä on viiden kerran alkeiskurssi koirahierojallemme Katjalle ja hänen tyttärelleen. Kurssisuunnitelma on tehty ja olen yrittänyt valmistautua parhaani mukaan. Pikantin säväyksen antaa heidän koiriensa rodut, nimittäin tsäpäkän terrierin jälkeen pääsen ihastelemaan leonbergin ja berninpaimenkoiran tanssiaskelia. Wish me luck!

Sain yllätyspostia eli kutsun esiintymään cairnien agilitypäivään lokakuussa. Innolla ja jännityksellä kiitin kutsusta ja tietty suostuin! Tarkoitus olisi esiintyä sekä Nellin että Elsan kanssa. Kotikenttäetukin on, sillä agipäivä pidetään seuramme hallilla eli samassa paikassa, jossa yleensä tanssimuuveja harkkailemme. Kiitti Anne!

Perjantaita odotellessa - enää kaksi yötä ja tirppa tulee kotiin!